Event_28403

Få billetter!Bjørn Eidsvåg • Ingen vei tilbake

Etter et halvt århundre i musikkbransjen står Bjørn Eidsvåg som en bauta i norsk musikkliv, og i en årrekke har han spilt ca. 80 konserter hvert eneste år i alle landets kriker og kroker. 

Søndag 17. mars fyller den folkekjære artisten 70 år, og til høsten legger han ut på jubileumsturnéen som har fått tittelen «Ingen vei tilbake».

Om hva publikum kan vente seg på konsertene, sier Bjørn:

«Ingen vei tilbake» er overskriften på min jubileumsturné i høst. Vi skal nok se oss litt over skuldrene, men blikket er først og fremst rettet framover. Vi ønsker å vise at vi er relevante både tematisk og musikalsk. Noen av mine sanger har jo fått et nytt liv ved yngre kollegers tolkninger, og vi skal se om ikke flere kan få det ved å «pusse dem opp» musikalsk. Historiene bak noen av mine mest populære sanger skal fortelles og dere skal få vite noe om motivene bak de nye. Jeg har hatt en lang og begivenhetsrik karriere og fått lov til å oppleve at noen av sangene mine nærmest har blitt folkeeie. Vi skal by på dem, men vi skal som sagt først og fremst rette blikket framover.»

Sjøslagplanke

Unn deg servering fra vår naborestaurant Sjøslag i forkant av forestillingen!

Småretter eller små tapas med variasjon på kjøtt, fisk, vegetariskt. Innhold vil kunne variere, og bildet er illustrasjonsfoto. Utleveres i baren og serveres en time før forestilling.

Kjøpes enkelt når du kjøper billett til forestilling og bestilles senest 12 timer før forestilling. 

Allergener: Fisk, Skalldyr, Melk, Sennep, Selleri, Egg, Nøtter(alle typer), Gluten(Hvete), Sulfitt, Soya, Bløtdyr

Pris: 245,-

Allerede kjøpt billett til denne forestillingen?
…og du ønsker å kjøpe Sjøslagplanke i tillegg? Klikk på knappen «Mat og drikke informasjon», som du finner under «Kjøp billett» på høyre side. Her blir du vist videre hvor du skal bestille.

NB! Begrenset antall så her lønner det seg å være tidlig ute!

SøNDAG 10.1119.00STORSALENFå billetter!

PRIS: 580,-

Praktisk informasjon

Varighet: 1t 45m Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen kulturhus & Quint AS

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Hvis du allerede har kjøpt billett til kun forestilling, men ønsker å kjøpe mat nå så kan du det ved å trykke på knappen under!

Mat & drikke til denne forestillingen:

Kjøp mat/drikke

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →