Sammen bygger vi et godt og levende lokalsamfunn!

Vi takker våre nærmeste samarbeidspartnere Bølgetoppene, for støtte og godt samarbeid!

På bakgrunn av utviklende og nært samarbeid med lokale bedrifter kan Bølgen legge frem et variert program av høy kvalitet. Støtten går uavkortet til satsing på og tilrettelegging for lokale aktører. Bølgen er for alle- og for den enkelte!

Larvikbanken

«Som lokalbank er det viktig for oss å være en bidragsyter i lokalsamfunnet, og kultur i form av kino, konserter og utstillinger gir påfyll i livet. Bølgen har en avgjørende rolle som kulturformidler og møtested i Larvik, og for Larvikbanken er det en glede å være blant støttespillerne »

Jotron

Jotron AS er en verdensledende leverandør av maritim sikkerhetskommunikasjon og kommunikasjons- og recorderløsninger for flyplasser. Jotron har hovedkontor i Larvik, og det er derfor naturlig for oss å støtte opp om Larviks kulturliv. Å være bølgetopp er en fin måte å bidra på!

iFokus

«Vi er Bølgetopp fordi vi er opptatt av det beste for Larvik. Som Bølgetopp har vi mulighet til å bidra til at Bølgen styrker sin rolle som møte- og inkluderingsarena for hele Larviks befolkning. Videre fører samarbeidet til at vi som bedrift kan gi våre ansatte gode kulturelle opplevelser.»

NASTA

«NASTA AS er et familieeid firma med hovedkontor i Larvik. Vi er landsdekkende forhandler av Hitachi og Bell anleggsmaskiner. Selskapet har forankring til byen fra 1929 da «Nanset Standard» ble grunnlagt av Søren Røed. Dermed er det naturlig for oss å støtte kultur og idrett i Larvik. Kulturhuset Bølgen er byens storstue, og vi er stolt av på den måten å kunne bidra til spredning av kultur til byens innbyggere og ansatte i Nasta.»

Østlands-Posten

«Østlands-Posten har alltid vært en aktiv medspiller for det lokale kulturlivet, fortrinnsvis kanalisert gjennom vår journalistikk. Tilbudet Bølgen Kulturhus gir til lokalbefolkningen har vi stor sans for, og derfor har vi også valgt å være med som Bølgetopp.»

Staverntunet

«Vi er bølgetopp fordi vi mener kultur og gode samlingsplasser skaper samhold og gode opplevelser for folk i by og bygd.»

Pers Kjøkken

«Larvik er «hjemme» for oss, og vi ønsker å være positiv bidragsyter til Larvik samfunnet. Etter 15 år i Sandefjord så sitter fremdeles «Larviks følelsen» i oss. Vi bruker å si at vi er en Larviksbedrift som tilfeldigvis holder til i Sandefjord»

ABAX

«Kultur og musikk fyller store deler av livene våre. Vi ønsker å bidra til at våre 160 ansatte i Larvik kan nyte godt av et velutbygget og rikt kulturliv. Som arbeidsgiver må man se hele mennesket, og det er naturlig for oss å bidra til dette.»

NORREK

«Vi er Bølgetopp fordi vil være med å gi et godt kulturtilbud til Larviks befolkning og samtidig gi våre ansatte fordeler med en Bølgetopp rabatt på kino og andre arrangementer!»

LOS Digital

«Vi er Bølgetopp først og fremst for å støtte kulturtilbudet i Larvik. Vi ønsker å være med å bidra til at Bølgen blir et samlingspunkt for byen, og mangfoldet av kultur har en så flott scene som mulig. Bølgen gjenspeiler kvalitetsutrykket LOS Digital står for.»

Avonova

Avonova har en unik tverrfaglig kompetanse på helse, arbeidsmiljø og HMS. Vi leverer alle lovpålagte bedriftshelsetjenester, i tillegg til et bredt spekter av tjenester innen leder- og organisasjonsutvikling, medarbeiderhelse og rehabilitering. Vi er også ledende på smittevern og kan bistå dere med virksomhetens smittevernarbeid

Meny Søndersrød

«Vi er Bølgetopp fordi vi er opptatt av å bidra til å skape gode møteplasse for oss som bor i kommunen, både sentralt og i distriktet. Bølgen er en slik møteplass for både by og land, med sine tilbud og aktiviteter.»

Bryn Byggklima

«Som en betydelig aktør innen vårt fagområde i distriktet, ønsker vi å markere at vi støtter opp om kulturaktiviteter i Larvik! I tillegg tror vi synligheten gjennom å være Bølgetopp også er med på å gjøre oss mer synlig i Larvik Kommune»

Lundhs

«Vi er Bølgetopp fordi vi vi mener det er viktig at Larvik har et kulturhus hvor byens innbyggere kan få gode opplevelser. Det er også viktig at en by som Larvik har et kulturhus som kan være et samlingspunkt for næringslivet, enten som et sted for nettverksbygging eller muligheten til å avholde større arrangementet»

Frtizøe Eiendom

«Fritzøe Eiendom er opptatt av å skape økt aktivitet og attraktivitet i Hammerdalen og i Larvik. Kulturhuset Bølgen bidrar i en særstilling med begge deler. Vi er stolt av å være en av støttespillerne til det viktige og brede kulturtilbud Bølgen tilbyr som en gode til alle i Larvik».

Comtech

«Visjoner og verdier er viktig for oss i Comtech. Derfor bygger vi kultur for at de ansatte skal trives på jobb. En sunn balanse mellom jobb og privat er viktig for at alle skal ha et godt liv. Vi er stolte av å bidra til en kulturell møteplass som gir varierte muligheter. Både familier og næringsliv trenger kvalitetstid for å bli bedre sammen.»

Nordbyen

«Vi er Bølgetopp fordi vi ønsker å bidra til å sette Larvik på kartet. Bølgen er et samlingspunkt for gode opplevelser for lokalbefolkningen, våre ansatte, næringslivet og turister. Bølgen er med på å gjøre oss stolte av byen vår. Larvik ble litt «rikere» den dagen Bølgen åpnet. Vi støtter idretts- og kulturlivet på flere arenaer i Larvik.»

Mobile Solum

Mobile Larvik er din lokale forhandler av Nissan, Citroën og Skoda i Larvik. Hos oss finner du et stort utvalg og gode tilbud på nye og brukte biler. Vi er autorisert merkeverksted for Nissan, Citroën, Honda og Skoda, men tar også reparasjoner, service og EU-kontroll på alle bilmerker. Velkommen til oss!

Nordic Seal

Nordic Seal develops, manufactures and markets compression packings and sealing solutions for all types of industrial application. Our offices and manufacturing facilities are located in Larvik, Norway. We deliver our products worldwide.

Kanda

Kanda er en familiebedrift med en lang tradisjon og en lang historie som vi er svært stolte av. Våre røtter går helt tilbake til slutten av 1800-tallet. Mye har forandret seg siden den gang, men det å produsere produkter av høy kvalitet har alltid vært det viktigste. Det jobber vi for i dag, akkurat som de gjorde for over 100 år siden.

Asko

ASKO sørger for mat på spisebordet, vi har det som trengs. Vi leverer dagligvarer til NorgesGruppens kjeder og er også en betydelig leverandør til serveringsmarkedet.

TS Larvik

Vi er et privateid transport-selskap lokalisert i Larvik, etablert i 1999. Vi tilbyr sikker og effektiv transport av varer innenlands som utenlands. TS Larvik opererer primært i Sør-Norge. Sammen med våre utvalgte samarbeidspartnere tilbyr vi alle former for transporttjenester i inn- og utland.

Labo

Larvik Boligbyggelag ble stiftet i august 1946. Allerede i stiftelsesdokumentet ble LABO nevnt, som senere har blitt lagets viktige merkenavn.

Plantasjen

«Vi hjelper til med å fylle hjem og hager med liv og plantekraft. Hos oss finner du alltid planter, møbler, redskaper og inspirasjon til ditt neste prosjekt. Plantasjen har et stort utvalg, som hele tiden vokser og forandrer seg i takt med sesongene for uteliv, planting og hage.»

Larvik by

«Larvik by skal være regionens hjerte, et varmt hjerte – og et hjerte som slår. Det skjer ting i byen. Det skjer ting hver eneste dag. Hit kommer du ikke bare for å handle. Hit kommer du også for å kjenne pulsen slå, for å treffe kjente – men også for å treffe det ukjente.» – Levende by

EY

I EY er vårt overordnede mål å bidra til at næringslivet og arbeidslivet fungerer bedre ved å øke tilliten i næringslivet, skape bærekraftig vekst og utvikle talenter. Vi ønsker å skape en bedre arbeidsverden gjennom våre egne handlinger og ved å samhandle med likesinnede organisasjoner og enkeltpersoner. Dette er vårt formål – og årsaken til at vi eksisterer som selskap.

Hafa Elektor A/S

HAFA Elektro AS ble etablert av Harald Faugstad i 1990 og har i alle år hatt overskudd på driften. I disse årene har vi jobbet mye for Larvik kommune, lokale bedrifter og private i nærområdet.

Få med deg alt som
skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Vi bruker opplysningene til relevante e-poster om kulturhuset. Du kan når som helst melde deg av listen.