Sammen bygger vi et godt og levende lokalsamfunn!

Vi takker våre nærmeste samarbeidspartnere Bølgetoppene, for støtte og godt samarbeid!

På bakgrunn av utviklende og nært samarbeid med lokale bedrifter kan Bølgen legge frem et variert program av høy kvalitet. Støtten går uavkortet til satsing på og tilrettelegging for lokale aktører. Bølgen er for alle- og for den enkelte!

Skagerrak Sparebank logo

Skagerrak Sparebank

«Lokalbank med stort hjerte for markedet og våre kunder. En engasjert og tilgjengelig lokalbank, der vi legger stor vekt på at du skal få kompetent rådgivning og personlig oppfølging. Sammen skaper vi morgendagens muligheter, og husk; Gode råd gir bedre råd.»

Jotron logo

Jotron

Jotron AS er en verdensledende leverandør av maritim sikkerhetskommunikasjon og kommunikasjons- og recorderløsninger for flyplasser. Jotron har hovedkontor i Larvik, og det er derfor naturlig for oss å støtte opp om Larviks kulturliv. Å være bølgetopp er en fin måte å bidra på!

NASTA

«NASTA AS er et familieeid firma med hovedkontor i Larvik. Vi er landsdekkende forhandler av Hitachi og Bell anleggsmaskiner. Selskapet har forankring til byen fra 1929 da «Nanset Standard» ble grunnlagt av Søren Røed. Dermed er det naturlig for oss å støtte kultur og idrett i Larvik. Kulturhuset Bølgen er byens storstue, og vi er stolt av på den måten å kunne bidra til spredning av kultur til byens innbyggere og ansatte i Nasta.»

ifokus logo

iFokus

«Vi er Bølgetopp fordi vi er opptatt av det beste for Larvik. Som Bølgetopp har vi mulighet til å bidra til at Bølgen styrker sin rolle som møte- og inkluderingsarena for hele Larviks befolkning. Videre fører samarbeidet til at vi som bedrift kan gi våre ansatte gode kulturelle opplevelser.»

Østlands-Posten

«Østlands-Posten har alltid vært en aktiv medspiller for det lokale kulturlivet, fortrinnsvis kanalisert gjennom vår journalistikk. Tilbudet Bølgen Kulturhus gir til lokalbefolkningen har vi stor sans for, og derfor har vi også valgt å være med som Bølgetopp.»

norrek logo

NORREK

«Vi er Bølgetopp fordi vil være med å gi et godt kulturtilbud til Larviks befolkning og samtidig gi våre ansatte fordeler med en Bølgetopp rabatt på kino og andre arrangementer!»

los logo

LOS Digital

«Vi er Bølgetopp først og fremst for å støtte kulturtilbudet i Larvik. Vi ønsker å være med å bidra til at Bølgen blir et samlingspunkt for byen, og mangfoldet av kultur har en så flott scene som mulig. Bølgen gjenspeiler kvalitetsutrykket LOS Digital står for.»

avonova logo

Avonova

Avonova har en unik tverrfaglig kompetanse på helse, arbeidsmiljø og HMS. Vi leverer alle lovpålagte bedriftshelsetjenester, i tillegg til et bredt spekter av tjenester innen leder- og organisasjonsutvikling, medarbeiderhelse og rehabilitering. Vi er også ledende på smittevern og kan bistå dere med virksomhetens smittevernarbeid

fritzøe eiendeom logo

Frtizøe Eiendom

«Fritzøe Eiendom er opptatt av å skape økt aktivitet og attraktivitet i Hammerdalen og i Larvik. Kulturhuset Bølgen bidrar i en særstilling med begge deler. Vi er stolt av å være en av støttespillerne til det viktige og brede kulturtilbud Bølgen tilbyr som en gode til alle i Larvik».

iteam

«iteam tilbyr global IT til bedriftsmarkedet i Norge. Vi liker imidlertid å kalle oss en nasjonal lokalleverandør. For det er lokalt vi opererer. Og med aktiv kunnskapsdeling og en felles tjenesteportefølje, kan vi levere de samme sikre og smarte IT-løsningene like godt til våre lokale kunder som til våre nasjonale.»

alti logo

Nordbyen

«Vi er Bølgetopp fordi vi ønsker å bidra til å sette Larvik på kartet. Bølgen er et samlingspunkt for gode opplevelser for lokalbefolkningen, våre ansatte, næringslivet og turister. Bølgen er med på å gjøre oss stolte av byen vår. Larvik ble litt «rikere» den dagen Bølgen åpnet. Vi støtter idretts- og kulturlivet på flere arenaer i Larvik.»

hafa logo

Hafa Elektor A/S

HAFA Elektro AS ble etablert av Harald Faugstad i 1990 og har i alle år hatt overskudd på driften. I disse årene har vi jobbet mye for Larvik kommune, lokale bedrifter og private i nærområdet.

Bryn Byggklima

«Som en betydelig aktør innen vårt fagområde i distriktet, ønsker vi å markere at vi støtter opp om kulturaktiviteter i Larvik! I tillegg tror vi synligheten gjennom å være Bølgetopp også er med på å gjøre oss mer synlig i Larvik Kommune»

Lundhs

«Vi er Bølgetopp fordi vi vi mener det er viktig at Larvik har et kulturhus hvor byens innbyggere kan få gode opplevelser. Det er også viktig at en by som Larvik har et kulturhus som kan være et samlingspunkt for næringslivet, enten som et sted for nettverksbygging eller muligheten til å avholde større arrangementet»

Norconsult

«Norconsults kontor i Larvik ble etablert i 1973. Vi er i dag et mangfold av arkitekter, planleggere, biologer og ingeniører som leverer det meste innen tverrfaglig prosjektering og samfunnsplanlegging. Vi har deltatt i viktige byplanprosjekter, prosjektert skoler i alle størrelser, helsebygg, boliger, industribygg, uteområder og kommunaltekniske anlegg. I tillegg har vi eksperter på søknadsprosesser og tilfluktsrom. »

KPMG

«For alle som driver en bedrift er livet fullt av små og mellomstore problemer. I KPMG har vi svarene som gjør det lettere for deg å drive din virksomhet, og vi hjelper bedrifter med å bli bedre. Ofte trenger du noen å sparre med, noen som forstår utfordringene og kan gi de gode rådene som bidrar til å utvikle virksomheten. Det blir enklere å drive en bedrift når du har din rådgiver, jurist eller revisor i nærheten, og du trenger ikke gå lenger enn til KPMG i Sandefjord.»

kanda logo

Kanda

Kanda er en familiebedrift med en lang tradisjon og en lang historie som vi er svært stolte av. Våre røtter går helt tilbake til slutten av 1800-tallet. Mye har forandret seg siden den gang, men det å produsere produkter av høy kvalitet har alltid vært det viktigste. Det jobber vi for i dag, akkurat som de gjorde for over 100 år siden.

Asko

ASKO sørger for mat på spisebordet, vi har det som trengs. Vi leverer dagligvarer til NorgesGruppens kjeder og er også en betydelig leverandør til serveringsmarkedet.

ts larvik logo

TS Larvik

Vi er et privateid transport-selskap lokalisert i Larvik, etablert i 1999. Vi tilbyr sikker og effektiv transport av varer innenlands som utenlands. TS Larvik opererer primært i Sør-Norge. Sammen med våre utvalgte samarbeidspartnere tilbyr vi alle former for transporttjenester i inn- og utland.

Labo

Larvik Boligbyggelag ble stiftet i august 1946. Allerede i stiftelsesdokumentet ble LABO nevnt, som senere har blitt lagets viktige merkenavn.

larvik by logo

Larvik by

«Larvik by skal være regionens hjerte, et varmt hjerte – og et hjerte som slår. Det skjer ting i byen. Det skjer ting hver eneste dag. Hit kommer du ikke bare for å handle. Hit kommer du også for å kjenne pulsen slå, for å treffe kjente – men også for å treffe det ukjente.» – Levende by

pers kjøkken logo

Pers Kjøkken

«Larvik er «hjemme» for oss, og vi ønsker å være positiv bidragsyter til Larvik samfunnet. Etter 15 år i Sandefjord så sitter fremdeles «Larviks følelsen» i oss. Vi bruker å si at vi er en Larviksbedrift som tilfeldigvis holder til i Sandefjord»

ABAX

«Kultur og musikk fyller store deler av livene våre. Vi ønsker å bidra til at våre 160 ansatte i Larvik kan nyte godt av et velutbygget og rikt kulturliv. Som arbeidsgiver må man se hele mennesket, og det er naturlig for oss å bidra til dette.»

Plantasjen logo

Plantasjen

«Vi hjelper til med å fylle hjem og hager med liv og plantekraft. Hos oss finner du alltid planter, møbler, redskaper og inspirasjon til ditt neste prosjekt. Plantasjen har et stort utvalg, som hele tiden vokser og forandrer seg i takt med sesongene for uteliv, planting og hage. Hos oss kan alle som elsker livet med planter, og de som vil ha flere planter i livet sitt, finne det de leter etter.»

Betonmast

Betonmast er en av Norges største byggentreprenører. Virksomheten ble etablert i 2006, og omfatter i dag 9 entreprenørselskaper lokalisert i de største markedene i Norge. Prosjektporteføljen omfatter alt fra større boligprosjekter til nærings- og offentlige bygg.

REEN

REEN er en teknologileverandør som effektiviserer innsamling og transport av avfall. Med sensorer i verdensklasse, kombinert med intelligente skybaserte verktøy, bruker REEN data for å gjøre avfallsbeholderne smarte.

Atenti logo

Atenti

«Atenti AS er et autorisert regnskapskontor med avdelinger i Vestfold og Grenland. Etter 30 år i bransjen teller vi i dag ca. 50 ansatte og betjener mer enn 1 000 kunder i alle bransjer og størrelser.»

ikon av brevdue

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Vi bruker opplysningene til relevante e-poster om kulturhuset. Du kan når som helst melde deg av listen.

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →