Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Vi har noe for alle sanser være seg den smakfulle julematen på Sanden, gode show og julekonserter, eller underholdende julefilmer. Her finnes det noe for alle.

Vi ønsker alle en riktig fin førjulstid!

Juleforestillinger  •  Mat & drikke  •  Kino  •  Utstilling  •  Gavetips?

Bilde av juledekorasjon, bord

Juleforestillinger

Kom i julestemning med en av våre mange forestillinger. Med et bredt utvalg av sjangre og uttrykk har vi noe for enhver smak.

Sanden Scene | Kafé & Bar

Med byens fineste utsikt er kafeen en naturlig sted å samles for en velsmakende julelunsj eller for bespisning før forestilling, show eller kinofilm.

julelunsj

Julelunsj!

Juletallerken • 325,- 
Ribbe, julepølse, medisterkake, poteter, saus, surkål & rødkål og tyttebær.
Allergener: melk, sennep, selleri

Sildetallerken • 215,-
Rugbrød, smør, røkt laks, tomatsild, sennepssild, akevittsild
Allergener: fisk, melk, hvete, egg

Riskrem • 125,-
Allergener: melk

Karamellpudding • 125,-
Allergener: egg, melk

Forestillinger med servering!

Julebuffet, snackstallerken eller snacksbuffet! Visste du at du kan nyte god mat i forkant av flere av juleforestillingene våre?

Bestillingen gjør du på nett ved å klikke deg inn på det arrangementet du har billetter til, eller som du ønsker å finne billetter til. Husk å bestille i god tid, da det er begrensede plasser.

Julebuffet inkl. aperitiff: Buffeten inneholder deilig tradisjonell julemat, dessert og aperitiff. Måltidet serveres på mesaninen 90 min før forestilling. En fin anledning til å skape god julestemning i godt selskap!

Snacks-tallerken: Tallerkenen er et lett måltid og inneholder ulike tapas-snacks, skinker, utvalg av oliven, oster osv. Innhold vil variere ut fra sesong.

Snacks-buffet: Hva med å møtes på mesaninen en time før forestilling, nyte godt i glasset og det du har lyst på av snacks og fingermat før forestilling?  Her kan du nyte ost og kjeks, oliven, små tapas-snacks, frukt og sjokolade, tortillachips med ulike dipper og mye mer! Det er egen bar i tilknytning til buffeten, kun for gjestene på mesaninen.

Julebuffet inkl. aperitiff

Bølgen kino

Spennende, humoristisk, inspirerende eller koselig? Uansett hva du liker har vi førjuls-filmen som passer perfekt for deg! Fullstendig oversikt finner du til enhver tid ved å gå inn på bolgenkino.no

Galleri Bølgen

Førjulsutstilling, Larvik Kunstforening og Bølgen ønsker deg velkommen!

26. november – 11. desember 2022

Juha Luukkonen, Kjell Johannessen, Tine Ericsson, Cathrine Gehrken, Kari Mølstad

Larvik Kunstforening ønsker velkommen til en utstillingen sammen satt av fem forskjellige kunstnere med forskjellig uttrykk – maleri, keramikk, glass og stål. Utstillingen åpner kl. 13:00 den 26. november med kunstnerne tilstede.

Kari Mølstad fra Lillehammer er glassblåser og lager funksjonelle gjenstander så vel som unike kunstverk. Hun henter inspirasjon i fra naturen endringer og omgivelser. Ved å bruke forskjellige skjæringsteknikker eksperimenterer hun med glassoverflaten for å finne nye måter å kommunisere med observatøren på.

Tine Ericsson og Cathrine Gehrken fra Drammen/ Oslo. Disse kunstnerne samarbeider ikke bare, men de maler sammen, samtidig på samme lerret. Kunstnerne utforsker samspill, identitet, og konfrontasjon i felles malerier. Dialogen skaper nye strukturer, hvor penselstrøk og komposisjon blir utfordret og understøttet.

Kjell Johannessen fra Bergen arbeider i mange materialer: rustfritt stål, granitt, marmor, betong og bronse. Lysestakene har vært hans kjennetegn i 30 år. De brennes i deler og støpes sammen med en stålstang i midten. Formspråket har ofte barokke elementer i store formater.

Juha Luukkonen fra Finland viser et stort spenn, fra skulpturelle fat med optiske illusjoner til ny tolkning av bruksgjenstander som skåler og bestikk. Det er tydelig at han har en klar bevissthet om at de skal brukes og med en kvalitet som gjør at de skal gå i arv til neste generasjon.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Ordinære åpningstider i utstillingsperioden er:
Fredager 17 – 19  •  Lørdager 13 – 17  •  Søndager 13 – 17

Bilde av en gavekort-konvolutt

Gavetips!

Gavekort

Å gi bort en opplevelse er like hyggelig for giveren som det er for mottakeren! Gjennom et år har vi film- og kulturopplevelser for alle aldersgrupper og i alle sjangre. Vi har noe som passer for alle! Både gavekort på kino og kulturarrangement er gyldig i 2 år fra utstedt dato.

Begge gavekortene kan kjøpes på nett og printes hjemme. Du kan også kjøpe gavekortene i skranken på kulturhuset.

Kalendergave

Barnefilm eller barneforestilling i kalendergave! Vi har filmene og forestillingene. Kjøpe enten gavekort eller billett til den filmen som passer!

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →