Event_26729

Team Me

Team Me, som brakdebuterte med den Spellemann-vinnende klassikeren «To The Treetops!» i 2011, har siden da vært et av Norges mest populære og innflytelsesrike indieband. 

Til manges glede vendte indie-yndlingene i Team Me tilbake til musikkscenen høsten 2021. Siden det har de sluppet albumet «Something in the Making» (2022) og i 2023 har de gjennom våren og sommeren sluppet singler, som i september ble en albumutgivelse.

Mellom bandets andre album, «Blind As Night» fra 2014 og forrige oppfølger «Something In The Making» gikk det hele 8 år. Og selv om Team Me aldri var helt borte i denne perioden, opplevde nok både bandet selv og deres mange fans at albumet fra 2022 var som et comeback å regne.

Musikalsk er «Return To The Riverside», den første singelen som ble sluppet fra det nye albumet, preget av en «back to basics»-tilnærming. Låtene, som er de beste Hagen noensinne har skrevet, får skinne i en mer nedstrippet og organisk drakt enn det vi kjenner fra tidligere Team Me-utgivelser. Resultatet har blitt et voksnere, slankere og mer fokusert Team Me. Et band som måtte se bakover for å kunne se fremover, og en samling låter hvis helhet er større enn summen av dets deler.

Bandets øvrige medlemmer; Simen Schikulski, Simen Sandbæk Skari, Julie Ofelia Ossum Østrem, Elida Inman, Uno Møller Christiansen og Bjarne Alexander Ryen Berg, har som vanlig bidratt stort på innspillingen og utgjør sammen med Drogsås Hagen det spennende indie-orkesteret Team Me.

Live har bandet blitt omtalt som et “imponerende maskineri”, og fellestrekk fra omtale i ulik musikkpresse er fremhevingen av Team Me sin helt egne evne til å inkludere publikum, samt deres vanvittige grad av samspill – det er tight, det er stort, det er ekte og det er engasjerende!

Fredag 3. mai kommer Team Me til Bølgen – og vi gleder oss stort!

FREDAG 03.0522.00SANDEN SCENE

PRIS: 300,- TIL 350,-

Praktisk informasjon

Varighet: 75 min. Aldergrense: 18 år, absolutt Sal: Sanden Scene Stå/ Sitte: Ståplasser Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →