web-drunk-on-the-moon_1280-x-720

Larvik Jazzklubb: Drunk on the Moon

Første band Larvik Jazzklubb presenterte var Drunk On The Moon! Nå kommer de tilbake og avslutter vinter/vårsesongen 2024! 

DRUNK ON THE MOON (DOTM) er et band som dukker ned i Tom Waits unike sangbok. Musikerne, som kommer fra Larvik og Sandefjord, har i mange år hatt en fasinasjon for den unike artisten, låtskriveren, poeten, skuespilleren og musikeren. Waits’ musikk er influert av rock, jazz, blues, kabaret, tango, men til tross for inspirasjonen, har musikken hans har et helt unikt tonespråk. DOTM prøver imidlertid ikke på å ligne på Tom Waits, bandet er ute etter å gi låtene sitt eget uttrykk.

Låtene til Tom Waits spenner fra fantastisk vakre melodier til et rått uttrykk, og tekstene handler ofte om livets mørke sider, om brennevin, kvinnfolk, gud og djevel. Mange av låtene har han laget i samarbeid med sin kone, Kathleen Brennan. Tom Waits’ mor er av norsk avstamming, faren av irsk/skotsk.

Bandet består av erfarne musikere fra forskjellige sjangre:
Monika Wendt, vokal, fiolin
Rune Syvertsen, gitar, vokal
Taisto Onnela, keys, vokal
Arve Karlsen, saxofoner, perkusjon, kor
Henrik Madsen, trommer
Øivind Eismann, bass

Velkommen til Larvik Jazzklubb!

Vårt mål er å presentere jazz og beslektede musikkformer for Larviks befolkning. Vi satser på å arrangere en konsert pr måned, med en bred musikalsk profil av høy kvalitet. Vi tar med oss tradisjonen fra Henning “Jazz” Nilssen og klubben som holdt til på Cafena på 70-tallet, så kom og opplev magien med levende musikk! På Sanden scene, den beste i byen! Kanskje savner du et utekonsept der du hører til og møter folk for felles opplevelser, både musikalsk og sosialt?

Vi håper du har lyst til å bli medlem og bidra til et musikalsk mangfold:
Kontingent er kr 300 pr år.

Vipps 753078
Bankkonto 2510 23 23346

Dette gir rabatterte billetter til alle våre arrangementer.

Følg oss på Facebook her!

Se alle våre arrangement her!

TORSDAG 02.0520.30SANDEN SCENE

PRIS: 245,- TIL 295,-

Praktisk informasjon

Varighet: 2t 30min. inkl. pause Aldergrense: 18 år, vergeskjema Sal: Sanden Scene Stå/ Sitte: Sitteplasser, unumm. Arrangør: Bølgen Kulturhus & Larvik Jazzklubb

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →