Event_21844

Få billetter!Seldas Lab – Verdens beste fysikkshow

Selda Ekiz, sist sett som programleder for både «Klassequizen» og «Alle mot 1» hos NRK, tar labfrakken på og drar på turné for å underholde og begeistre med sitt fysikkshow denne våren. Selda har en utrolig formidlingsevne og formidlingsglede når det kommer til fysiske eksperimenter.

Flammer, eksplosjoner, røyk og smell er viktige ingredienser i showene hennes – og hvem liker ikke det? Bak all skjemt og moro, gjemmer det seg også litt alvor, for her har alle mulighet til å lære litt om hvordan den fantastiske naturen vår fungerer.

Selda er den fantastiske kombinasjonen av programleder, fysiker, gullrutevinner, skuespiller, forfatter, æresalumn ved universitetet i Bergen og vinner av Mensaprisen i tillegg til å være en samfunnsengasjert flammetemmer. Ikke rart det ryker av showene hennes.

Passer for små og store barn over 6 år og ellers folk som har litt sterke nerver.

SøNDAG 26.0516.00STORSALENFå billetter!

PRIS: 200,- TIL 245,-

Praktisk informasjon

Varighet: 60 min. uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus & Seriøst Firma

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →