Velkommen til Bølgen!

Flotte møterom i store, luftige lokaler. Topp moderne lys-og lydutstyr. Lokalene våre gir god plass for små og store grupper, fra 4 til 500 personer.

Vi tilbyr svært gunstige priser på dagpakker og leie av møterom. 

Profesjonelle lyd- og lysteknikere står for gjennomføring slik at du kan føle deg trygg.

Og i tillegg gir vi deg unik sjøutsikt for møtet ditt!

Kurs og konferanse Bølgen Kulturhus

Kontakt oss!

Ta kontakt med Eli R. Kjendalen via skjemaet på denne siden, på telefon 915 48 353 eller e-post eli@bolgenkulturhus.no så skreddersyr vi et opplegg og tilpasser ut fra dine behov – samt holder tett dialog frem til gjennomføring. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Unik beliggenhet i hjertet av Vestfold

Bølgen Kulturhus ligger flott til ved vannkanten i Larvik i umiddelbar nærhet til E18. Gode parkeringsforhold samt nærhet til flyplass, buss og togstasjon gjør det enkelt for deg som lokal eller nasjonal arrangør.

Fleksible lokaler for alle typer møter

Vi har fire auditorier samt mindre møterom til ulike oppsett. Storsalen med 504 sitteplasser, kan gjøres om til flatt gulv med bord for opptil 300 personer. Vårt foajeområde med tilhørende saler gir gode muligheter for små og store utstillinger og messer. Galleriet og Sanden Scene er ideelt både til møter, uformelle samlinger og mingling. Vi hjelper deg å tilpasse rommene etter dine behov.

Storsalen
Flatt gulv: 200 – 300
Stolrad-oppsett: 504

Kinosal Bølgen 1
188

Kinosal Bølgen 2 & 3
118

Sanden Scene & Mesanin
mulighet for kafé, klasse & stolrad-oppsett: 50 – 250 

Blåboksen
Klasse-oppsett: 60
Stolrad-oppsett: 80

Elvesiden
Klasse-oppsett: 24
Stolrad-oppsett: 32

Galleriet
Klasse-oppsett: 40
Stolrad-oppsett: 60

Vår unike kompetanse- din trygghet

Som kulturhus gjennomfører vi flere hundre sceneproduksjoner hvert år for mange av landets største artister. Med topp moderne lys- og lydutstyr i alle saler er derfor mulighetene svært mange for deg som arrangør. Du kan be om å få benytte kulturhusets profesjonelle lys- og lydteknikere, eller velge et enklere oppsett.

Kulturelt innslag

Få en magisk start på møtedagen med levende musikk eller andre kulturelle innslag. Alle prisklasser. Et kulturinnslag gjør konferansen eller møtet bedre og mer minneverdig. Vårt mangfoldige kulturprogram og fleksible lokaler gir også unike muligheter til å sy sammen et spennende program.

Kulturelle innslag Bølgen kulturhus
Bølgen Kino

Eksklusiv kinovisning for din bedrift

Hos oss kan du og din bedriften disponere kinosalen helt alene. Se en god film med kollegaer og velg blant ulike pakketilbud på popcorn, brus og snacks. Alle rettigheter.

Dagmøte eller stort event, vi tilrettelegger!

Bølgen er en perfekt arena for konferanser, dagmøter, frokostmøter, kveldsarrangement og ulike messer både for næringslivet, offentlig sektor, lokale lag og foreninger.

Messe og events Bølgen kulturhus

Smakfull møtemat

Med utsikt til horisonten og havgap kan du nyte smakfull mat fra vårt kjøkken. Hyggelig atmosfære i et spennende miljø som en naturlig del av pausene i møtedagen. Vi tilbyr en variert meny som passer til ditt møte.

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →