Event_29872

Konsert med Lars Lillo-Stenberg

I år hilser Lars Lillo-Stenberg sommeren velkommen i Kjærrafossen!

Onsdag 19. juni får vi høre vår folkekjære artist fra deLillos. Få skaper slik sommerstemning som Lars. Og vi fryder oss over at han vil komme å tilbringe denne sommerdagen i vakre Kjærra Fossepark. Her blir det noe for enhver smak.

Dørene åpner kl. 18.00 • Salg av mat og drikke

Lars lærte å spille gitar av storebroren da han var 13 år. Han skrev sanger helt fra denne tiden. I 1984 dannet han gruppa deLillos. Lars lagde tekster og melodier til gruppa, og tekstene fikk fort oppmerksomhet for sin enkle og direkte, men likevel underfundige form. Med låter som “Tøff i pyjamas” og “Min beibi dro avsted” kom både radiosuksess og platesalg og deLillos var snart en av årets sensasjoner i norsk musikk. Også i årene etter dette har deLillos hatt et imponerende fast grep om radiolyttere, platekjøpere ogs konsertpublikum. De er et av de norske bandene som virkelig har lykkes med å holde på publikums oppmerksomhet gjennom fire tiår.

I 1996 ga Lars Lillo Stenberg ut CDen «Å var jeg en sangfugl». Repertoaret var for en stor del hentet fra Mads Bergs kjente sangbok, en institusjon i musikkundervisningen i den norske skolen. I 2000 ga han ut CD’en «Oslo” med kjente og kjære Oslo-sanger som fikk stor oppmerksomhet og solgte veldig bra. Siden har Lars mottatt Oslo bys kulturpris og han har også laget byens «Oslosang». I 2006 kom CD’en «Synger Prøysen» ut. Dette er Lars Lillo-Stenbergs personlige hyllest til Alf Prøysen. Hans meste kjente og kjære sanger blir tolket på en ny og personlig måte som får fram alvoret i Alf Prøysens tekster. Skjæråsenprisen fikk Lars på slutten av 2006 og NRK’s Prøysenpris våren 2007. Siden har det vært tolkninger av alt fra Ole Paus til nå senest Edvard Grieg 2020. Lars Lillo-Stenbergs beundring for Neil Young skulle også være allment kjent gjennom gruppen Young Neils.

Les mer på Kjærra.no

ONSDAG 19.0619.00STOLPEHUSET

PRIS: 350,-

Praktisk informasjon

Varighet: 90min. inkl. pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Stolpehuset Stå/ Sitte: Sitteplasser, unumm. Arrangør: Kjærra Fossepark

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →