Event_27120

Atle Pettersen – Norske favoritter

Atle Pettersen inviterer til en akustisk kveld med sine norske favoritter. Len dere tilbake for en stemningsfull aften med kjente og kjære låter.

Atle Pettersen er en av Norges mest allsidige artister og programledere, og har allerede en lang og innholdsrik karriere bak seg.

Ikke bare har han loset store deler av Norges befolkning gjennom fredagskvelden i Beat for Beat, du har sannsynligvis også sett ham i en rekke andre produksjoner som NRK Julemorgen, NRK Sommeråpent, Idrettsgallaen og VG-lista Rådhusplassen. Han har også gjort flere musikaler og revyer, som blant annet hovedrollen i Singin’ in the Rain, Jersey Boys og Beatles. Atle er også aktuell med egen podcast, En pappa i livet, hvor han med gjester i studio snakker om gleder og utfordringer i rollen som pappa.

Musikk har alltid vært en stor del av Atles liv, og han både opptrer og produserer musikk for både seg selv og andre.

LøRDAG 25.0519.00STORSALEN

PRIS: 460,- TIL 480,-

Praktisk informasjon

Varighet: 80min. uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →