Praktisk informasjon

Bilde av Bølgen kulturhus, natt
Bølgen kulturhus i Larvik er hovedarena for festivalen.

Bølgen kulturhus i Larvik er hovedarena for litteraturfestivalen, og de fleste av arrangementene foregår her. De fleste arrangement har gratis inngang, mens andre har billettsalg. Selv om et arrangement er gratis, må det allikevel hentes ut billett før arrangementet finner sted. Billetter hentes ut fra denne nettsiden under det enkelte arrangement. For arrangementer i andre kommuner er det billettsalg via den enkelte arena. Dette står også oppgitt under det enkelte arrangement, sammen med lenke til billettsalg.

Vi har kontantfritt billettsalg. Ved ledig kapasitet selges restbilletter ved inngangen til det enkelte arrangement. Noen av arrangementene vil bli strømmet. 

I noen tilfeller er det påmelding til arrangementene. Ledsagerbevis gjelder. Det er teleslynge i Storsalen og alle tre kinosalene på Bølgen kulturhus.

Vi inviterer også barnehager og skoleklasser til barneforestillingene. Det kan derfor fort bli fullsatt på disse, men ofte vil det være noen ledige plasser tilgjengelig. Skoler og barnehager henstilles derfor om å ta kontakt med billettsalget på Bølgen kulturhus på forhånd eller der hvor arrangementet skal finne sted, om man ønsker å delta med en gruppe barn på en forestilling. 

For praktisk informasjon om Bølgen kulturhus, se Info – Bølgen (bolgenkulturhus.no)

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →