Event_26996

Nye Bølger: Vaarin

Pop-jazz artisten Vaarin (Vårin Strand) har siden sin stjerne debut med jazz-albumet “Even If I Started Seeing Rainbows” i 2018 gitt ut flere EP-er og album, til sammen har hun streamet over 2 millioner. Vaarin forteller at hun er sterkt inspirert av tydelige kvinnelige stemmer som Kate Bush, Björk, Radka Toneff og Joanna Newsom.

Vaarin har blitt A-listet på nasjonal radio med den populære singelen “Lovers In Memory”, og spilt konserter både som headliner-artist og som support for både AURORA, Hellbillies, Bel Canto, Darling West, Valkyrien Allstars og Fay Wildhagen. Vaarin ble også trukket ut som en av de tolv heldige til å spille på GNIST i Grefsenkollen i 2018, etter det har hun spilt både på den Norske Ambassaden i Berlin, og for statsministeren på NHOs årskonferanse i Oslo Spektrum. Vaarin er spesielt anerkjent for å være en av de færreste til å motta en terningkast 6 av Dagsavisens anmelder Geir Rakvaag på debutplaten sin.

Andre albumet “The Identity of Belonging” kom i mai i år og med dette også musikkvideoer som befinner seg på en helt egen planet. Kostyme-designeren Daniel Steien har heklet klær spesiallaget til hver sang. Albumet er et konseptalbum som handler om å ikke føle at man hører til og derfor skildrer albumets 13 låter sine egne måter å lage sine egne verdener på. Albumet ble utgitt av Universal Music Norge.

Albumet mottok god kritikk og Vaarin har blitt omtalt som Norges svar på både Tori Amos og Agnes Obel. Med en direkte, modig, nærmest urokkelig formidling, kommer Vaarin under huden på deg. Hun lar deg ikke få dra fra konserten uten å ha tenkt en ny, dyp tanke. Hun vil at du skal føle noe, og ta stilling til livet. Et alvorlig, dypt og fortryllende blikk vil møte deg. Er du klar for å bli sett?

LøRDAG 11.0520.00SANDEN SCENE

PRIS: 250,-

Praktisk informasjon

Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Sanden Scene Stå/ Sitte: Sitteplasser, unumm. Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →