web-musikalen-rundt-80-min_1280-x-720-2

Musikalen rundt på 80 minutter – Erik-André Hvidsten og Evelyn Jons

«Musikalen rundt på 80 min» er en fartsfylt historie som tar for seg musikalen som fenomen. Hvordan gikk det egentlig til når den nerdestemplede andungen musikal blomstret opp og ble en svane ingen kulturelsker kunne motstå?

Sommertilbud på billetter i juli! 350,- ordinær pris 490,-

«Man kan vel ikke begynne å synge og danse mitt i en scene!?» sa forståsegpåeren.  «Jovisst kan man det!» ropte musikalelskerne – «Det kalles fantasi!!»

Noen tiår senere slåss kulturhusene om rettighetene til de mest kjente musikalene, og popstjerner står på rekke og rad for å få en musikalrolle, ivrig heiet fram av et entusiastisk publikum.

Hva var det som skjedde? Hvordan kunne denne merkelige sjangeren vinne så manges hjerter? Følg med på en reise gjennom musikalens historie! En varm og morsom historie, musikalsk framført av to sanne musikal-nerder, som stadig bare blir coolere!

Dessuten – det blir slagere. Mange slagere blir det!

Evelyn & Erik-André

Du får høre Evelyn Jons & Erik-André Hvidsten
Erik-André og Evelyn har kjent hverandre siden de spilte sammen i musikalen «Sugar» i Finland for mer enn 20 år siden. I begges roller var det å spille tennis på scenen i rosa badedrakt inkludert, og ut av dette vokste et dypt vennskap. De har siden hatt utallige samtaler om musikalsjangeren i alle dens former.

I denne forestillingen får de endelig øse ut av sine kunnskaper og erfaringer, og de vil presentere musikaler for dere på en måte dere aldri før har sett! Men dere kommer selvfølgelig til å kjenne igjen de aller fleste av de fantastiske musikallåtene disse to har på repertoaret!

Evelyn har gjort musikalrollene Florence i Chess, Grizabella i Cats, Sarah Brown i Guys and Dolls, Anita i West Side Story, Sugar i Some like it hot, Fantine och Eponine i Les Miserables, Velma Kelly i Chicago, Jenny i Tolvskillingsoperan, Nancy i Oliver, samt Ulrika i konsertversionen av Kristina Från Duvemåla.

Hun har i dag en omfattende konsertvirksomhet, ikke minst med de store symfoniorkestrene. Hun har utgitt flere CDer og skriver egen musikk og manus til sine og andres forestillinger.

Les mer om Evelyn: www.evelynjons.com

Erik-André har gjort musikalroller som Anatolij i Chess in Concert, Javert i Les Miserables, Daphne i Sugar, Tony i West Side Story, Amos i Chicago, Cliff Bradshaw i Cabaret, Claude i Hair, Spillemann på taket, Seymour i Little Shop of Horrors och Daddy Warbucks i Annie. Også han har en stor konsertvirksomhet og har utgitt flere CDer.

I høst gjorde han sin regidebut med musikalen Vänd om min längtan på Vasa Teater.

Du kan lese mer om Erik-André: https://erikandrehvidsten.com

TORSDAG 26.0919.00STORSALEN

PRIS: 350,- TIL 490,-

Praktisk informasjon

Varighet: 80 min. + pause 30 min Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen kulturhus & Stjärnkvällar

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →