Teaterhuset Munken

Teaterhuset Munken ble bygd i 1921 og fungerte som kombinert teatersal og kino frem til 2009. Det drives i dag av Larvik barne- og ungdomsteater. Huset gir en fantastisk ramme for kulturelle opplevelser, med sine utsmykninger, freskomalerier og vintage sjarm. Larvik barne- og ungdomsteater legger ned tusenvis av dugnadstimer hvert år for å passe på huset. Det er aktivitet på huset hele året, med både teaterkurs, utleie av lokaler og andre arrangementer.

Kontaktinfo:
post@teaterhusetmunken.no

Mer om Teaterhuset Munken/Larvik barne og ungdomsteater finner du på egne nettsider her.

Program

Earlybird-billetter til kun 200kr, frem til 31.mai. Larvik Barne og Ungdomsteater inviterer til årets sommerforestilling «Aristokattene».  En musikal for hele familien. Livet til katten Marion og hennes nydelig kattunger Milly, Willy og Billy er strålende. De bor hos den snill og rike Madame, som elsker kattene sine høyt. Madame har til og med testamentert alt
Du vet den sangen du fikk ditt første kyss til? Hva med den som lillebroren din spilte på repeat i bilen da han var liten? Eller den som fikk deg gjennom livets største kjærlighetssorg?

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →