Sommer på Bølgen

Kino, mat & is og utstilling!

Bølgen har opplevelser for alle denne sommeren! Filmer i alle sjangere, smaksrik mat, drikke og deilig is – og en flott portrettutstilling.


Kino

Årets utekino på Bølgen blir BARBIE!
Fredag 18. august, kl. 22.00 blir det komedie på det store lerretet på brygga, med Margot Robbie og Ryan Gosling! Arrangementet har 18 års aldersgrense. Hjertelig velkommen til utekino, med indrehavn som kulisser! Billetter kommer i salg i slutten av juni!

KJØP BILLETTER TIL UTEKINO HER!

PS. filmen vises i Storsalen samtidig hvis det blir dårlig vær eller kaldt!

 

Også i sommer: No hard feelings, Piggy,  Indiana jones, Oppenheimer, Insidious, Ruby: Sjømonsteret, Ziggy Stardust, legenden om de små heltene. Se programmet på bolgenkino.no


Sanden kafé & bar

 

 

Sanden byr på fantastisk utsikt, smaksrik mat med gode porsjoner, nytraktet kaffe og stor isdisk med softis, kuleis og slush! Åpent hver dag fra 11.00 til 21.00 (fram til og med 13. august). Lunsjmenyen er fra 11.00 til 15.30, tapas fra 16.00 til 19.00. Se meny og mer på sidene til Sanden her.

 


Galleri Bølgen

Det er med stor glede Galleri Bølgen presenterer “Tidløse Portrett”, en fotoutstilling av Marius Lundh Håkestad, i samarbeid med Bølgen Kulturhus.

Alle portrettene er tatt av kjente og kjære artister, som har en ting til felles; de har opptrådt på Bølgen Kulturhus. På flere av portrettene har Håkestad fanget øyeblikkene hvor artistene er i «sonen», rett før de skal gå på scenen. Her får man et unikt innblikk i artistens tilstedeværelse i akkurat det øyeblikket. Det er en helt egen stemning som er fanget i de ærlige og innsiktsfulle fotografiene.

Åpning lørdag 1. juli kl 13.00 • Utstillingen er åpen hver dag i perioden 1. juli – 27. august, kl. 11.00 til 21.00.

Les mer her!

Mer lesestoff

Lurer du på hva vi har lagt ut for salg i det siste?
Lærere: søk om fribilletter til deg og din skoleklasse!
Ost & kjeks eller Sjøslagplanke?
En god start på det nye året!

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →