Spillelista og LUMK

Juleminner med LUMK og Spillelista

Jul og musikk hører sammen. Hvert år skjer det samme – stemningen kommer snikende når julesangene tar over hverdagen, ikke minst på grunn av minnene og tradisjonene de bringer med seg.

Sangen som må spilles for at pepperkakene skal bli perfekte, Lucia-sangen som du aldri fikk synge med lys på hodet foran i toget på barneskolen (selv om du var like håpefull hvert år), allsangen på julaften eller melodien som letter litt på vintermørket. Sangene kapsler inn minner fra julen som var, og blir med oss når vi skaper nye.

Med over 30 musikere på samme scene skal LUMK og Spillelista forene krefter gjennom en samling julemusikkminner – spesielt utvalgt og arrangert for anledningen. For første gang står korps, band og vokalister klare til å skape julemagi i storstua i Kulturhuset Bølgen.

Om de medvirkende:
LUMK er Larviks eldste amatørkorps, som siden oppstarten i 1921, har vært et kjent og kjært syn i byens kulturmiljø.

SPILLELISTA har produsert konserter med musikkminner siden 2016, og de årlige konsertene på Teaterhuset Munken har blitt tradisjon for mange. Konseptet knytter til seg en rekke profesjonelle lokale musikere og produseres av Hedda Brekke Aronssen og Mie Morris Gofjeld.

LøRDAG 16.1118.00STORSALEN

PRIS: 300,- TIL 390,-

Praktisk informasjon

Varighet: 90min. inkl. pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Larvik Ungdoms musikkorps

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →