Servering på mesaninen

Forestillinger med servering!

Visste du at du kan nyte god mat i forkant av flere av forestillingene våre?

Bestillingen gjør du på nett ved å klikke deg inn på det arrangementet du har billetter til, eller som du ønsker å finne billetter til. Husk å bestille i god tid, da det er begrensede plasser.

Snackstallerken

Unn deg vår smakfulle snackstallerken i forbindelse med konsert/ forestilling på Sanden Scene. Tallerkenen er et lett måltid og inneholder ulike tapas-snacks, skinker, utvalg av oliven, oster osv. Innhold vil variere ut fra sesong.

Snacksbuffet

Hva med å møtes på mesaninen en time før forestilling, nyte godt i glasset og det du har lyst på av snacks og fingermat før forestilling. Inkludert i prisen er en aperitiff samt fri tilgang til vår snacksbuffet.

Her kan du nyte ost og kjeks, oliven, små tapassnacks, frukt og sjokolade, tortillachips med ulike dipper og mye mer! Det er egen bar i tilknytning til buffeten, kun for gjestene på mesaninen. Man er garantert sitteplass, men det er ikke bordreservasjon.

Julebuffet inkl. aperitiff

Vi har gleden av å tilby julebuffet før forestillingen til alle våre publikummere! Buffeten inneholder deilig tradisjonell julemat, dessert og aperitiff. Måltidet serveres på mesaninen 90 min før forestilling. En fin anledning til å skape god julestemning i godt selskap!

Mer lesestoff

Lurer du på hva vi har lagt ut i det siste?
Vannvittig mye fint skjedde på Bølgen i april! Klikk å se!
En helt perfekt og magisk film-lørdag for de minste.
Se et utvalg bilder av det som skjedde i mars måned!

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →