Snacks-buffet på mesaninen!

På utvalgte desember-forestillinger tilbyr vi et helt nytt konsept for deg som skal på forestilling i Storsalen, nemlig snacks-buffet!

Hva med å møtes på mesaninen en time før forestilling, nyte godt i glasset og det du har lyst på av snacks og fingermat før forestilling. Inkludert i prisen er en drikkeenhet samt fri tilgang til vår snacksbuffet. 

Her kan du nyte ost og kjeks, oliven, små tapas-snacks, frukt og sjokolade, tortillachips med ulike dipper og mye mer! Det er egen bar i tilknytning til buffeten, kun for gjestene på mesaninen. Man er garantert sitteplass, men det er ikke bordreservasjon.

NB! Begrenset antall plasser så her lønner det seg å være tidlig ute! Salget av snacks-buffet stenger 24 timer før forestillingen. Kun forhåndssalg, det vil ikke være anledning til å bestille på forestillingsdag. Buffeten åpner en time før forestilling.

Klikk for å se!

Praktisk info

Pris
225,- *Inkluderer en drikkeenhet, tilgang til snacksbuffet, sitteplass, egen inngang, egen bar kun for dem på mesaninen.

Sted
På mesaninen med panoramautsikt over fjorden.

Tidspunkt
60 min før forestilling starter. Ingen bordreservasjon, men man er garantert sitteplass.  

Inngang
Trappen opp fra Sanden Kafé & Bar

Snacks-buffet fåes kjøpt på følgende forestillinger:

KonspirasjonsPodden har i en årrekke spilt for fulle hus i hele Norge, samtidig som de har hatt en av Norges mest populære podcaster. Nå er de tilbake etter en lang pandemi og er endelig klare for en ny turné!
Silya & The Bad Santas daler igjen ned i skjul på Bølgen den 03. desember, med sitt juleshow med band, blåsere, glitter og fest! Ekstra gøy i år etter at fjoråret måtte innstilles pga pandemien. Igjen byttes anker og seil ut med glitter & snø for å få deg i rett julestemning!
Julekonsertene til Christel Alsos har over de siste ni årene blitt en tradisjon. Ikke bare for publikum, men også for artisten selv.  “For meg har det å gjøre julekonserter hele tiden vært forbundet med å føle seg litt mer hudløs enn ellers i året. Julen forsterker og forstørrer livene våre. Likevel er det ingen tvil
I årevis hadde Alejandro Fuentes et dårlig forhold til julen etter at foreldrene skilte lag på selveste juleaften da han var 5 år. Det var først etter at han fikk egen familie og en kone som elsker julen at han har tatt høytiden tilbake. I 2019 fikk han virkelig juleånden over seg og lagde sin første juleplate til strålende mottakelser.