Event_30889

VitenShitShow med Dennis og Stian

Opplev Dennis Siva og Stian Sandøs forrykende vitenskapsshow!

Dennis og Stian, kjent fra Newton på NRK, har i en årrekke begeistret barn og unge med sitt underholdende og lærerike sceneshow! Til Bølgen tar de med seg det beste og morsomste fra TV! Showet er en herlig cocktail av flammer, eksplosjoner, latter og læring!

Dennis Siva Lie studerte biologi på Blindern da han fant ut at det er formidling av naturvitenskap han brenner for. Han har vært programleder for Newton og Superkroppen på NRK og God Kveld Norge på TV2. Han har også vært deltaker i Kompani Lauritzen og Kokkeskolen.

Stian Sandø er en teknogründer som brenner for å gjøre naturvitenskap spennende, og for å redde verden gjennom teknologi. Han har tidligere vært programleder for Newton på NRK, og har også vært deltaker i Farmen Kjendis.

SøNDAG 17.1118.00STORSALEN

PRIS: 200,- TIL 250,-

Praktisk informasjon

Varighet: 50min. uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →