Event_17969

Torstrands Rose 2022

Rett før 2.verdenskrig bryter ut drar, Elise, en av to søstre fra Torstrand i Larvik, til Oslo for å jobbe som kabaretartist. Oda, den andre søsteren blir hjemme med deres syke mor, og leder også et lokalt barnekor. Den unge mannen, Brynjulf, flytter inn hos den lille familien. Han viser seg å bære på en hemmelighet. En hemmelighet som krigens mørke ikke «tillater».

Vi blir kjent med to søstre som begge bærer på en drøm om å komme seg opp og frem.
Krigens inntog, og den nye tilværelsen det bringer med seg gjør at de begge må ta valg som vil påvirke dem for resten av livet.

I disse tider er en forestilling som omhandler krigen, og Larviks folk under en verdenskrig, ekstra spesiell å gjennomføre – men krig til side er dette først og fremst en forestilling om drømmer, familie og kjærlighet.

Torstrands Rose er et samarbeidsprosjekt mellom frigruppa Tre på Rad, dramatiker Erling Pedersen (initiativtaker), Kongelige norske marines musikkorps, og skuespillere i forskjellige aldre fra Larvik barne- og ungdomsteaters kjerne.

Manus: Erling Pedersen
Regi: Erlend Rødal Vikhagen
Musikalsk arrangement: Chris Johnson
Musikk: Kongelige norske marines musikkorps.
Skuespillere: Liv Neslowe, Joakim Dan Jørgensen, Anders Gjønnes, Line Ragnvaldsdatter Kaupang, Mathilde Chetwynd Eikeland m.fl

FREDAG 30.0919.00TEATERHUSET MUNKEN HOVEDSCENE
LøRDAG 01.1015.00TEATERHUSET MUNKEN HOVEDSCENE
LøRDAG 01.1019.00TEATERHUSET MUNKEN HOVEDSCENE
SøNDAG 02.1017.00TEATERHUSET MUNKEN HOVEDSCENE

PRIS: 385,-

Praktisk informasjon

Varighet: 1t45min inkl pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Teaterhuset Munken Hovedscene Stå/ Sitte: Stå- og sitteplasser Arrangør: Tre på rad

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →