Event_31141

The Tape Face Show

Direkte fra Las Vegas og London: The Boy with Tape on his Face kommer til Bølgen med nytt show!

En sjelden gang skjer det noe magisk som minner oss på at vi alle har et indre barn som trenger næring. Med enkel, smart og sjarmerende humor som går rett i hjertet, har «The Boy» skapt en av de mest tilgjengelige og underholdende show verden noensinne har sett.

Jo mindre du vet om dette showet, dess bedre.

«The Boy with Tape on his Face», eller «Tape Face» som han nå kaller seg, er en karakter med universell appell. Han har gjort seg kjent på grunn av sin fantastiske humor som utføres selv om han ikke sier ett eneste ord. På munnen har han nemlig svart gaffatape. Tape Face med sin søte, skjeve, dype og morsomme personlighet overskrider barrierene av språk og kultur.

Sam Wills fra New Zealand begynte sin karriere som gateartist, og traff full pott på humorfestivalen Fringe i Edinburgh i 2010. Deretter gikk det slag i slag og han fyller nå teatre over hele verden med blant annet en måneds show i Las Vegas i sommer, og flere ganger med show i Londons West End. Han har også også turnert flere ganger i Europa, delt scene med Tim Minchini på BBC Comedy Proms, opptrådt på den årlige, kongelige gallakvelden The Royal Variety Performance i London og gjestet Jason Manford i ITV’s Comedy Rocks. De siste årene har Sam Wills popularitet eksplodert, og da han kom høyt opp i Americas got Talent i 2016 ble han kjent for de store massene. Vi er svært stolte av å få ham helt til Bølgen Kulturhus.

PS. Passer også supert for fremmedspråklige og deg med nedsatt hørsel, det er ingen tale.

“Utterly spectacular! Endlessly inventive, hysterically funny. Sublime physical lunacy – fight for a ticket.” – Time Out
“the last word in silent comedy” – The Guardian
“simply joyous, sometimes mesmerising”
– The Times
“A truly magical experience”
– Chortle.co.uk

TORSDAG 17.1019.00STORSALEN

PRIS: 350,-

Praktisk informasjon

Varighet: ca 80 min Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →