Event_25257

Teater Ibsen: Vaffelhjarte

Velkommen til årets familieforestilling med Teater Ibsen. Vaffelhjarte av Maria Parr er en varm og musikalsk forestilling om vennskap, familie, vafler og ikke minst det store spørsmålet: Når blir man egentlig bestevenner? Må en spørre først eller er det bare noe man er?

Trille og Lena er naboer i Knert-Mathilde en liten bygd et eller annet sted i Norge. De ser hverandre hver dag og støtter hverandre gjennom små og store bekymringer i livet, i tillegg til at de finner på så mye. Ingenting er kjedelig synes Trille når Lena er i nærheten. Men en dag skjer det noe som kan snu oppned på hele tilværelsen for de gode naboene. Mammaen til Lena har fått seg kjæreste og de må flytte inn til byen. Hva skjer da med Trille og Lena?

Var de bare gode naboer eller er de bestevenner som holder sammen i tykt og tynt?

Vi på Teater Ibsen gleder oss til å vise dere årets familieforestilling og bak står et stødig team med Linn Olsen på regi, Silje Sandodde Kise har laget scenografien og Espen Gjelstad Gundersen er musikalsk ansvarlig. Vaffelhjarte er basert på debutboka til Maria Parr som kom ut i 2005, siden har det blitt både tv-serie og teaterforestiling. Parr har også har skrevet «Tonje Glimmerdal» og «Keeperen og havet» m.fl. Forestillingen er dramatisert av Jesper Halle med musikk av Odd Nordstoga.

SøNDAG 10.0317.00STORSALEN

PRIS: 275,- TIL 375,-

Praktisk informasjon

Varighet: 90min. + pause (20min.) Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Teater Ibsen

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →