Event_19236

Teater Ibsen: Kokosbananas og moromaskinen

Bli med Kokosbananas på en dag som blir alt annet enn kjedelig her på Bølgen!

“Kokosbananas og moromaskinen” er basert på universet til Kokosbananas, kjent fra lydbok og bildebok-suksessen av Rolf-Magne Golten Andersen.

Kokosbananas er oppfinner og bor med familien sin Mamma Banana, Pappa Kokos og lillesøsteren Baby Koko i bygda Nøttvik. I en travel hverdag får familien ofte bruk for Kokosbananas’ geniale oppfinnelser, selv om det viser seg at det ikke er alle oppfinnelser som fungerer like godt i lengden.

En dag kjeder Kokosbananas seg. Pappa Kokos og Mamma Banana er bare opptatt av å slappe av og gjøre husarbeid. Det er så kjedelig! Så møter han Erling Ekorn, et ekorn som aldri kjeder seg, som til og med har sin egen gøyboks. Da får Kokos Bananas en idé som kan gjøre dagen mye morsommere. Han bygger en helt egen moromaskin! Men er det mulig at det kan bli for mye moro? Nei. Aldri. I hvert fall ifølge Moromaskinen.

Forestillingen er regissert av Bård Bjørknes som har bred erfaring med figurteater. Nå går han sammen med scenograf Christine Lohre for å bringe universet til scenen.

«Kokosbananas og moromaskinen» er full av musikk, og det er selveste Sol Heilo som har stått for komposisjonene. Sol Heilo er for mange kjent fra Katzenjammer, men også som en dreven barnefilmmusiker med bl.a. «Dyrene i Hakkebakkeskogen», «Kaptein Sabeltann» og «Folk og røvere i Kardemommeby»

Passer for barn fra 5 år og resten av familien.

SøNDAG 12.0318.00STORSALEN

PRIS: 240,- TIL 345,-

Praktisk informasjon

Varighet: 70min. uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Teater Ibsen

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →