Event_32065

Storm

Norges ferske stortalent «STORM» ble født i 2008 og har på rekordtid blitt kjent i den norske metalscenen. Han leverte sommeren 2023 en helt vill konsert på Tons of Rock og står straks klar til å gå på scenen på prestisjetunge rockefestivalen Download i England.

Leo Davadi Sundli, som står bak artistnavnet, er selv oppvokst i Gåtes turnebuss der han tidlig fant inspirasjon hos bla. Magnus Børmark, er nå klar for å sette norsk metalcore på kartet.

August 2022 slapp han sin debut-EP; «Invincible».
EP-en var etterfulgt av en hardtslående musikkvideo som handler om å ikke la det vonde ta over.

«Invincible» er en velkomponert og moden metalcore-granat som treffer deg rett i trynet, med et tekstlandskap som både er personlig, inspirerende og med ett mål; nemlig å vise verden hvem STORM er. EP-en trekker lytteren inn i et tekstunivers som setter søkelys på styrken i motgang med et bakteppe av knallhard metalcore-riff og blytunge vokalprestasjoner.

Pressen har ikke spart på komplimentene, og Gaffa hadde følgende å melde etter STORM slapp første singel fra «Invincible»; “Nå har også metalverdenen fått sitt eget norske vidunderbarn i den (da) 13 år gamle STORM.”

STORM henter inspirasjon fra band som Falling in Reverse, Post Malone, Travis Scott og Yungblud, og han er med dette en del av den nye metalmusikken som appellerer til en hel generasjon og ikke bare fans av en spesifikk undersjanger.

Nå er STORM klar for å erobre Norge og Europa med sin knusende, men også fengende musikk.

Arrangementet er rusfritt og har fri aldersgrense.

FREDAG 30.0819.00BLåBOKSEN

PRIS: 200,- TIL 250,-

Praktisk informasjon

Varighet: 45-60 min Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Blåboksen Stå/ Sitte: Ståplasser Arrangør: Bølgen kulturhus & Rockeklubben i Larvik

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →