Event_16763

UtsolgtSmak & Sans: Merete Bø

De beste ost- og vinkombinasjonene

Det som vokser opp sammen, passer sammen heter det. I over 8000 år har ost og vin vokst opp sammen. Siden om side. Begge deler ble til mest sannsynlig etter et eller flere hendige uhell. En så lang historie har i dag vært med på å forme noen av våre eldste næringsmiddel til tusenvis av forskjellige oster og viner.
De fleste av dem passer overhodet ikke sammen, enten de smaksmessig kjører hvert sitt løp eller de krangler seg frem til en bitter bismak.
Men når de harmonerer, når en bit ost og en slurk vin skaper en tredje smak, en smak som fremhever deres beste karakter og samtidig skaper en sensasjon av en ny smaksopplevelse bare den kombinasjonen kan skape, da svinger det!

Den smaken, den opplevelsen, vil man aldri glemme.

Vinjournalist og sommelier Merete Bø tar med sine favorittoster og tilhørende viner sånn at dere får muligheten til å oppleve akkurat dette.

Smak & Sans
Dette arrangementet er del av Bølgens nye opplevelsesserie, som fokuserer på de gode smaks- og sanseopplevelsene. Smak & Sans gir deg ny, inspirerende kunnskap i kombinasjon med spennende smaksopplevelser.

TORSDAG 03.1119.00SANDEN SCENEUtsolgt

PRIS: 650,-

Praktisk informasjon

Varighet: ca 2t. Aldergrense: 18 år, absolutt Sal: Sanden Scene Stå/ Sitte: Sitteplasser, unumm. Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →