Event_31145

Siste servering før Solsnu

Det slår salte bølger over pianoet og vi må dekke mikrofonene for snødrysset fra furuene, vær velkommen til “Siste servering før Solsnu” på Ellings kafe 21.12.24 kl.19.00.

Vår førjulsforestilling er tenkt som en ny måte å presentere våre låter og dikt på samtidig som vi gir publikum en nær og varm inngang til høytida. Vi fyller Ellings kafe med sanger og dikt om somre som gikk, bikkjer, rådyr, biler, jenter og gutter, plater og filmer, med planer om å gå i hi og planer om å ta steget. Vi kan love ettertenksomhet, humring, gjenkjenning og kanskje en klump i halsen.

“Siste servering” består av Kristian Kaupang(sang og musikk) og Kjetil Espeseth(dikt), de holder begge til ved Viksfjord i Larvik.

Husk også å bestille bord for å sikre at du får sitte sammen med dem du kjenner. Det gjør du på post@ellingskafe.no eller ved å stikke innom på Ellings kafe i Festiviteten.

LøRDAG 21.1219.00ELLINGS KAFE På FESTIVITETEN

PRIS: 250,-

Praktisk informasjon

Varighet: 75min. Pause 15min. Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Ellings Kafe på Festiviteten Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Siste servering

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →