Event_19467

SANGER FRA SIDEN med Stabilt Sideleie

Start vinterferien lørdag 18.februar kl. 21 på Sanden scene med den blårufsete vårkonserten SANGER FRA SIDEN signert Stabilt Sideleie og gjesteartist Atle Nystrøm (aka Al de Loner – Midnight Choir).  

SANGER FRA SIDEN er en konsert støttet av Larvik kommune og består av et frodig knippe blå ballader og elektriske elegier som damper garasje, blekk og bensin. Sanger om livet etter stengetid. Om villdyrdøgn, bandasjerte netter og narrer som våkner i en gitarsolo med bakrusen i behold. Om nåden i ei gul pute og bønnen i en ødelagt tapet. Om Dylan Thomas, Leonard Cohen, konfetti i vinden, knust glass, brudd og brente bruer. Om skyggenes dans i hodet og krakelering i svarte arr, hjertets sult og lysets lengsel i en rennestein utenfor et billig pensjonat i hovedstaden.

SANGER FRA SIDEN er sanger om dem som trykker natta ut av hud og drømmer drømmen feil. De er signert KW HANSEN (tekst og musikk), tidvis med AL de LONER som medkomponist, og framføres av et band som teller noen av de mest erfarne og mangfoldige musikerne fra den lokale og nasjonale rockescenen:

  • KJELD-WILLY HANSEN (vokal, gitar)
  • ATLE BYSTRØM (Aka Al de LONER) (gitar)
  • ERIC TRØIM (gitar, vokal)
  • BJØRN JAKOBSEN (keyboard, vokal)
  • TORE RAMBERG (bass)
  • SVEN IVAR KOKKERSVOLD OLSEN (trommer).

Bandet begynner etter hvert å få noen år på baken og en del erfaring. Med skiftende navn og lineups. Under navnet Zack Zorn Band har de stått bak flere konserter, senest i forbindelse med Larviks byjubileum. Med kabareten Til lykke med dagen, om Jens Bjørneboes kamp mot fengselsvesenet. Støttet av Larvik kommune.

Som Stabilt Sideleie inntok man Festiviteten i mai 2022 med festforestillingen Elling i stabilt sideleie – en musikalsk og verbal hyllest til Larviks æresborger Ingvar Ambjørnsen. Den forestillingen ble også satt opp på Papirhuset teater i Tønsberg.

Nå har bandet begynt å finne tydelig sound og særpreg med originale og sterke norske tekster i et musikalsk landskap med tentakler til til Crazy Horse, Bob Dylan, Tom Waits, Tom Petty, Midnight Choir, Jokke og Norsk utflukt.

Jævla kule låter dere har!

Kåre Virud

NY VINYL: Nevnes kan også at bandmedlemmene KW Hansen og Atle Bystrøm er i ferd med å slippe soloprosjektet ZACK ZORN på vinyl.

Her bidrar en rekke gjestartiser: Rikke Knudsen (vokal), Tore Ramberg (bass), Bjørn Jakobsen (keyboard), Nils Mathisen (orgel, fiolin), Arve Karlsen (sax) med flere. Kunstneren Nina Heum står for coverart og originaltegninger.

Skiva er for tiden til trykking i Tyskland og har man rillegudene på sin side, lanseres albumet på samme konsert. Det blir selvsagt mulig å kjøpe skiva på konserten, sekundert tegne seg for kjøp om skiva ikke rekker fram fra trykkeriet. Uansett byr konserten på smakebiter også fra den utgivelsen.

VEL MØTT!

OBS! Aldersgrense 20 år

LøRDAG 18.0221.00SANDEN SCENE

PRIS: 275,-

Praktisk informasjon

Varighet: 2t. 30min. inkl. pause Aldergrense: 20 år Sal: Sanden Scene Stå/ Sitte: Sitteplasser, unumm. Arrangør: Bølgen Kulturhus & Stabilt Sideleie

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →