Event_30886

Psykolog med sovepose – Tøffere enn du tror

Noen mennesker er født som Lars Monsen eller Marit Bjørgen. De står opp om morgenen og tenker: «Dette skal jeg gjøre». Også gjør de det. Så er det oss andre: vi som står opp om morgenen og tenker «dette skal jeg gjøre» for deretter å gjøre noe helt annet. Det er vi som drømmer og ønsker, men som på underlig vis og på alle mulige måter ender med å gjøre noe helt annet.

Vi utsetter, bekymrer oss, lar være å planlegge, unngår å finne løsninger på problemer, og på slutten av dagen sitter vi i sofaen og skroller mens vi drømmer om noe helt annet.

Og den drømmen kan være hva som helst: det kan være å tørre å prate til damer, å faktisk kose seg på en scene, søke den jobben du har lyst på, dra alene på byen – eller kanskje det er å tørre å fortelle de voksne ungene dine at de får fikse julesteika selv i år, for du skal til Svalbard og se nordlyset du drømte om da du var fjorten. Dette er håndboken for alle eventyrere, fanget i kroppen til Ludvig fra Flåklypa.

Dette er foredraget om hvorfor, hvordan og hva du skal gjøre for få gjennomført det du drømmer om. Johanne Refseth er psykolog, som så ofte hun kan, er ute på tur. Med Instagram-kontoen «Psykolog med sovepose» har hun opparbeidet seg en stor og ivrig følgerskare. «Tøffere enn du tror» er hennes andre bok.

TORSDAG 12.0919.00STORSALEN

PRIS: 375,-

Praktisk informasjon

Varighet: 60min. uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus & Brandpeople

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →