web2-fantasi-de-unges-nyttaarskonsert

Nyttårskonserten 2024

Tradisjonen tro inviterer Nanset blåseensemble til nyttårskonsert 1. januar 2024.  Som vanlig feires inngangen til et nytt år med stil og humør med fengende og flott musikk. Et  ensemble i storlsag vil sitte klare på Bølgens scene og bokstavelig talt blåse det nye året i gang!  

Pianist, komponist og professor Wolfgang Plagge vil lose oss trygt gjennom forestillingen med humør og uovertruffen formidlingsevne.

Som vanlig på nyttårskonserten henter Nanset blåseensemble inn noen av nasjonens fremste  stjerner på opera- og operettehimmelen. Så også ved denne anledningen.

Tenoren Kjetil Støa har deltatt på flere nyttårskonserter med blåseensemblet og gleder seg til å feire inngangen til det nye året på Bølgen i Larvik. Kjetil Støa har sin utdannelse fra Musikkonservatoriet i Trondheim og ved Operahögskolan i Stockholm, og var solistpraktikant ved Nasjonaloperaen sesongen 2010/2011.

Kjetil  har et variert konsertrepertoar og har også mottatt flere priser og stipender i Skandinavia slik som Nord-Trøndelags fylkes kulturstipend og Kungliga Musikaliska Akademiens stipendium. Ved Nasjonaloperaen har han sunget Messaggero i Aida, Hyrden i Oedipus Rex, hatt rollen som Hertugen i barneoperaen Forhekset og medvirket i Salome.

I de siste sesongene har Kjetil sunget flere store roller ved  Folkoperan i Stockholm.

Sopran Lydia Hoen Tjore er født og oppvokst på Radøy ved Bergen. Hun startet sine studier ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium allerede som 17-åring. I 2021 var hun finalist i to internasjonale musikkonkurranser, Vinceró World Singing Competition og Dronning Sonjas Internasjonale Musikkonkurranse. I sistnevnte vant hun Ingrid Bjoner-prisen. Lydia arbeider nå som frilans og var nylig å se som Violetta i La Traviata ved Opera Nordfjord, og Micaela i Carmen ved Opera Rogaland.

Vi gleder oss til å presentere disse flotte solistene og flere overraskelser på årets første dag i 2024!

Foto: Wolfgang: Ole Martin Wold
MANDAG 01.0118.00STORSALEN

PRIS: 200,- TIL 390,-

Praktisk informasjon

Varighet: 2t. inkl. pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Nanset blåseensemble

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →