Event_21837

Nye Bølger: Ramona’s Tea Party

Ramona’s Tea Party er nettopp det – en fest! Power-pop-punkrockbandet fra Sandefjord med Ramona Lundberg i front på vokal og gitar serverer gøyale selvskrevne låter om vaskemaskiner, ulvehunder, tannlegebesøk og andre viktige fenomen i tenåringslivet.

Nyeste er hodestups inn i et «Empty Pool». Kvartetten, i tillegg bestående av Christopher Lyngedal på gitar, Espen Høksnes på bass, og trommepappa Lutz Lundberg, leverer sprett og farger i et forrykende sceneshow. Punk-sirkuset har det siste året har utfoldet seg på scener Norge rundt, sammen med norske artister som blant annet Ida Maria, Oslo Ess og The Dogs. Den nyeste hjerteskjærende poprocklåta «Empty Pool» ble spilt inn i samarbeid med Mixe-Kjell og er tilgjengelig på ethvert strømmetjenestehjørne!

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Konsertene er av høy kvalitet så selv om du ikke alltid kjenner artisten gir vi deg kvalitets garanti. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

LøRDAG 25.1122.00BLåBOKSEN

PRIS: 200,- TIL 220,-

Praktisk informasjon

Varighet: 75-90 min. uten pause Aldergrense: 18 år, vergeskjema Sal: Blåboksen Stå/ Sitte: Ståplasser Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →