web-Malin-Pettersen

Nye Bølger: Malin Pettersen

Malin Pettersen har de siste årene gått fra å etablere seg på musikkartet i her i Norge, til internasjonal anerkjennelse fra medier som Billboard, Forbes og Rolling Stone.

Alle som har hørt Malin Pettersen før vet at det er stemmen som drar deg inn – og låtskrivingen som holder deg der. På nye Trouble Finding Words som slippes 20. oktober 2023, produsert av Martin Horntveth, spenner referansene fra klassiske låtskriverhelter til popmusikken Pettersen vokste opp med på 90-tallet. Med et evig ønske om å utforske og forstå seg selv og verden rundt, bringer hun en viss «je ne sais quoi» til sin musikk som ser ut til å treffe publikum over hele verden. En trend som fortsetter å gjøre seg gjeldende med slipp av singler fra den kommende platen, mottatt med nasjonal og internasjonal anerkjennelse. Med et band som i tillegg er satt sammen av musikere fra aller øverste hylle er dette et prosjekt som bør oppleves live.

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Konsertene er av høy kvalitet så selv om du ikke alltid kjenner artisten gir vi deg kvalitets garanti. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

SøNDAG 26.1119.00SANDEN SCENE

PRIS: 265,- TIL 295,-

Praktisk informasjon

Varighet: 60 - 90 min. Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Sanden Scene Stå/ Sitte: Sitteplasser, unumm. Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →