Event_18981

Nye Bølger: Insomniac Bears – slippfest + support: Circuit

Det er en stor glede å melde om at Insomniac Bears’ debutalbum «Newfound Sprawl» er ute på plateselskapet Fysisk format.

Etter to utforskende EP-utgivelser med tøying og bøying har gruppa prikket inn toppformen og ferdigstilt sin første langspiller. På debuten tar gruppa sin sprudlende kunstrock og indie i en villere og mer ambisiøs retning. Hver eneste sang gnistrer av sinne, eufori eller noe uutsigelig innimellom. Både som låtskrivere og historiefortellere tar de større eierskap til låtene og utstråler en uvanlig miks av lekenhet og kontroll. Den byr på gnistrende samspill, store refrenger og kiler i magen på måter du ikke helt kan forklare.

Til tross for å stå bak noen av 00-tallets beste indieutgivelser med band som Rumble in Rhodos, Team Me, Lukestar, Snöras, Magnus Moriarty og Krokofant, så ofrer Insomniac Bears aldri en perfekt pop-hook til fordel for eksentrisitet. «Go big is the new punk» sier de med glimt i øyet når de skal beskrive det nye albumet.

Support: Circuit

Circuit er bandet fra Larvik som lager musikk med fengende gitarharmonier, dype bass toner, flytende synther i en herlig Shoegaze. Bandet byr på egne låter, både nye og gamle. Circuit har spilt sammen siden 2013, men har byttet ut og tatt inn nye medlemmer gjennom tiden, og er veldig stolt av å ha fått med Iselinn på trommer som er helt rå! Bandet ga ut EP’en Motherboard #1 i 2016, produsert av Erlend Sellevoll (Ralph Myerz), og gleder seg til igjen å stå på scenen i Larvik.

Bandet består av: Therese Lunde, vokal, gitar • Cecilie Verde, gitar, synth • Hanne Jungreuthmayer Østerhus, synth • Iselinn Standal, trommer • Anne Marte Espeseth, bass

Oversikt over kvelden:

Dørene åpner kl. 20.30
Circuit kl. 21.00
Insomniac Bears kl. 22.00

FREDAG 31.0321.00BLåBOKSEN

PRIS: 200,- TIL 250,-

Praktisk informasjon

Varighet: Ca. 2t. inkl. pause Aldergrense: 18 år, vergeskjema Sal: Blåboksen Stå/ Sitte: Ståplasser Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →