Event_25513

Nye Bølger: Gouldian Finch

Fredag 19. januar presenterer Bølgen ny musikk fra trommeslager, komponist og Jaga Jazzist-grunnlegger Martin Horntveths nye prosjekt Gouldian Finch. 

Musikken er basert på bestillingsverket ‘Superego’, som ble fremført på Punktfestivalen i Kristiansand og som ble utgitt på platen, ‘Hatch’ i november 2023 til strålende kritikker. Låten ‘The Flamingo’ med vokal av selveste Emilie Nicolas har ligget på NRK P13’s A-liste i mange måneder allerede.

Martin Horntveth (født 20. september 1977) er en norsk musiker, komponist, produsent og artist oppvokst i Tønsberg. Med fokus hovedsakelig på komposisjoner for film, dans og teater de siste 20 årene, har han nylig dykket ned i et stort sjangerblandings-prosjekt med flere kommende album og bestillingsverk under Gouldian Finch-paraplyen. Til denne konserten har Martin, som alltid plukket ut musikere og teknisk mannskap fra øverste hylle.

“Det er all musikken jeg elsker rørt sammen i en stor gryte. Gjennom årene har jeg ønsket å lage all slags musikk, men det har vært så variert at jeg ikke har klart å velge retning. Men nå har jeg slått sammen alt dette til et drømme-prosjekt, og det har vært en utrolig spennende og inspirerende å lage denne musikken.» sier Martin.

Med påvirkninger fra hip-hop, glitch-electronica, pop, filmmusikk, folkemusikk og jazz smelter stilene sammen og endrer seg raskt slik at det føles som en berg-og-dal-bane gjennom musikalske sjangere.

Musikere:
Vuyo: Rap
Kai von der Lippe: Keyboards
Chris Holm: Bass
Martin Horntveth: Trommer og elektronikk

Espen Høydalsvik: Lyddesign
Kimarius Abrahamsen: Lysdesign

Foto: Ihne Pedersen
FREDAG 19.0121.00BLåBOKSEN

PRIS: 250,- TIL 290,-

Praktisk informasjon

Varighet: 1t Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Blåboksen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →