Event_17195

Utsolgt«Mens vi venter på no’ Godt» – med Linn Skåber og Ine Jansen

OBS! 
Denne forestillingen er utsolgt, men vi har en ekstraforestilling her!


Nationaltheatret og All Things Live presenterer stolt:

«MENS VI VENTER PÅ NO’ GODT»

Med Linn Skåber og Ine Jansen
Regi: Catrine Telle

En nyskrevet eksistensiell komedie med Linn Skåber og Ine Jansen. Linn Skåber og Ine Jansen er venner og skuespillere. De ville gjerne gjøre noe sammen. Linn ville spille Samuel Becketts klassiker Mens vi venter på Godot, men Ine var mer usikker: To menn med bowlerhatter som venter på noe som ikke kommer, liksom? De gikk til teatersjefens kontor. Så viser det seg at kvinner rett og slett ikke kan spille Mens vi venter på Godot. Det har Samuel Beckett bestemt.

Hvorfor? Har ikke kvinner eksistensielle kriser? Eller dødsangst? Kan ikke også kvinner kjenne på følelsen av å være på et slags venteværelse, før livet virkelig begynner? Opplever de ikke absurdismen i dagliglivet?

Eller er det noe med prostata?

En av gutta i Mens vi venter på Godot driver og tisser hele tiden. Men det kunne Linn og Ine fiksa med litt blærekatarr.

Så Linn skrev et nytt stykke. Om to kvinner midt i livet og den snikende følelsen av at det kanskje ikke varer evig. Det er noe med ungene som nesten har flyttet hjemmefra og ikke ringer. Og så handler det om religion, hund, feminisme, mobildekning – og litt om politisk ukorrekthet.

Catrine Telle setter det hele i scene. Emilie Christensen og Ingeborg Mohn i bandet No. 4 har komponert musikken. Mens vi venter på no’ Godt er en fortelling om livet som raser av gårde, om tiden som kan være lang og kort og om alt som forandrer seg, til og med Bristol.

«En lekende teaterstund klonet med den fornøyelige kunsten å holde kjedsomheten på en armlengdes avstand. »

Dagsavisen

Tapasbuffet inkl. aperitiff

Vi har nå gleden av å tilby tapasbuffet før forestillingen til alle våre billettkjøpere! Buffeten inneholder et rikt utvalg smakfulle tapasretter, inkl. aperitiff. Måltidet serveres på mesanin 90 minutter før forestilling. En fin anledning til å nyte god mat i godt selskap! Salget av tapas stenger 48 timer før forestillingen.

Tapasbuffet bestilles sammen med din billett. Har du allerede kjøpt billett til denne forestillingen kan du benytte linken under.

NB! Kun forhåndssalg, det vil ikke være anledning til å bestille på forestillingsdag.

Gjelder kun for publikum som har billetter til forestilling kl. 19.00
Link til Tapasbuffet

LøRDAG 26.1119.00STORSALENUtsolgt

PRIS: 500,- TIL 570,-

Praktisk informasjon

Varighet: 75 min uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Stand Up Norge

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Hvis du allerede har kjøpt billett til kun forestilling, men ønsker å kjøpe mat nå så kan du det ved å trykke på knappen under!

Mat & drikke til denne forestillingen:

Kjøp tapasbuffet!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →