Event_17747

Louis Jacoby

Louis Jacoby runder 70 år. Han tar med seg sin makker Terje Støldal på bass og feirer i Bølgen den 30 oktober. Louis har alltid fulle hus hos oss. Og da han rundet 60, fylte han hele Storsalen.

Man er ikke eldre enn man føler seg, sier Louis.

Men et langt liv har gitt grobunn for et hav av viser – om unger, om kysten og skjærgården, om øl og ikke minst om kjærligheten. Og Louis sine viser har gjenkjennelighetens varemerke, noe som gjør at de treffer så godt. Denne konserten blir ingen historisk reise, sier Louis. Jeg vil rett og slett bare spille de visene jeg er mest glad i. Og så slenger jeg på et knippe nye låter, for det bobler stadig nye tekster og melodier til overflaten. Louis er kjent for sine underfundige måter å presentere visene på, og vi garanterer at det blir moro.

Velkommen til en spesiell konsert med vår egen visekunstner.

Tapasbuffet inkl. aperitiff

Vi har nå gleden av å tilby tapasbuffet før forestillingen til alle våre billettkjøpere! Buffeten inneholder et rikt utvalg smakfulle tapasretter, inkl. aperitiff. Måltidet serveres på mesanin 90 minutter før forestilling. En fin anledning til å nyte god mat i godt selskap! Salget av tapas stenger 48 timer før forestillingen.

Tapasbuffet bestilles sammen med din billett. Har du allerede kjøpt billett til denne forestillingen kan du benytte linken under.

NB! Kun forhåndssalg, det vil ikke være anledning til å bestille på forestillingsdag.

Link til Tapasbuffet

SøNDAG 30.1019.00STORSALEN

PRIS: 220,- TIL 375,-

Praktisk informasjon

Varighet: ? Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Louis Jacoby og Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Hvis du allerede har kjøpt billett til kun forestilling, men ønsker å kjøpe mat nå så kan du det ved å trykke på knappen under!

Mat & drikke til denne forestillingen:

Kjøp tapasbuffet!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →