Event_19848

Lørdagsopera i Galleriet: Charlotte Fongen, Lucia Cervoni, Magne Fremmerlid, Svein Rustad

Charlotte Fongen, sopran

Lucia Cervoni, mezzosopran

Magne Fremmerlid, bassbaryton

Svein Rustad, klaver

Charlotte Fongen, sopran, har sin utdannelse fra Barratt Due musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole. Hun debuterte i Universitets Aula i 1992 og har siden dette gjort mange roller blant annet ved Den Norske Opera og på Den Fynske Opera. Charlotte komponerer, underviser og har også en stilling som kordirigent ved Tønsberg domkirke i tillegg til å være frilanssanger.

Den kanadiske mezzosopranen Lucia Cervoni, bosatt i Sandefjord, studerte ved Manhattan School of Music, hvor hun mottok en rekke priser og stipender, inkludert Hugh Ross Award og Anna Case Mackay Grant fra Santa Fe Opera. Hun var medlem av Seattle Opera’s Young Artists Program, hvor hun spilte roller som Mrs Grose i The Turn of the Screw og Carmen i Peter Brooks’ The Tragedy of Carmen, og vant Washington International Singing Competition i 2007.

Magne Fremmerlid – bass-baryton, er en allsidig frilanssanger som har gjort mer enn 75 ulike roller som solist ved Den Norske Opera & Ballett. Han har gjestet en rekke andre operaer i inn- og utland og er mye brukt som solist innen kirkemusikk. Magne er sentral i MiSKs (Musikk i Sandefjord Kirkes) arbeid, hvor han er ansatt i en deltidsstilling.

Svein Rustad er utdannet ved Norges musikkhøgskole, kirkemusikk (1982) og diplom i korledelse (1984). Han var domkantor i Oslo domkirke (1982–84), Tønsberg domkirke (1986–90) og Nidaros domkirke (1990–98). Fra 1998 har han hatt sitt virke som kantor i Sandefjord kunst- og kulturkirke, hvor han er kunstnerisk leder for Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) og dirigent for Sandefjord kammerkor og Vestfold oratoriekor.

Opera på Bølgen!

Våren 2023 presenterer vi både opera på kino, samt operakafé på utvalgte lørdager i Galleri Bølgen. Vi ser frem til å presentere et variert vårprogram av høy kvalitet.
Varmt velkommen!

Se alt som skjer her!

LøRDAG 25.0317.00GALLERI BøLGEN

PRIS: 150,-

Praktisk informasjon

Varighet: 60 min. Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Galleri Bølgen Stå/ Sitte: Sitteplasser, unumm. Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →