Event_21359

Livepod med Relasjonspodden

Den herlige duoen Dora Thorhallsdottir og Kjersti Idem har gjort stor suksess med sin forfriskende og underholdene podcast Relasjonspodden, der de er brutalt ærlige om sine egne liv og gir deg tips om hvordan du kan få det bedre med deg selv.

Hver episode svarer de på spørsmål fra lyttere om alt av relasjoner. Fra ekteskapsproblemer, trøbbel med venninner eller hva gjør jeg med hun $%#!*svigermor som irriterer vettet av meg?! Trøbbel i sengehalmen? Felles er at det handler om mennesker og alt som krøller seg til når vi omgås hverandre.

Dora Thorhallsdottir og Kjersti Idem er EQ-terapeuter, så svarene er faglige forankret. Er du interessert i hvordan du kan få bedre relasjoner eller forstå hvorfor vi gjør eller oppfører oss på den måten vi gjør, så er denne podcasten noe for deg!

Denne kvelden tar Dora og Kjersti opp en episode av podden, og etter det er det fritt frem for å sende dine egne spørsmål på sms, som blir besvart der og da (anonymt selvsagt!). Det blir ikke tatt opp, det er kun for de som kommer på Livepod!

SøNDAG 19.1118.00SANDEN SCENE

PRIS: 200,- TIL 250,-

Praktisk informasjon

Varighet: 90min. uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Sanden Scene Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus & Relasjonspodden

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →