Event_26790

Larvik Kunstforening: Påskeutstilling med Håkon Gullvåg

Håkon Gullvåg
23. mars – 21. april
Åpning lørdag 23. mars kl. 12.00

Håkon Gullvåg er født og oppvokst i Trondheim. Han visste tidlig at det var kunstner han ville bli, og allerede som 16 åring ble han tatt opp ved kunstskolen i Trondheim. 

Gullvågs ungdomsverker vitner om et tidlig modent talent, både formalt og innholdsmessig. Han eksperimenterte dristig i ulike retninger, både abstrakt og figurativt, men fra slutten av 70-tallet blir det figurative uttrykket enerådende. Som maler har han hatt en sentral plass på den norske kunstscenen siden sitt kunstneriske gjennombrudd i galleri Doblung i 1983. Han har også fått stor anerkjennelse for sine mange portretter av markante personer i Norge. Hans portretter av Kongen og dronningen som nå henger i Oslos rådhus har fått mye oppmerksomhet.

Gullvåg har siden 1995 utført flere store kirkeutsmykninger, noe som har gitt ham posisjon som en av landets fremste innen kirkekunst. De siste ti årene har Gullvåg også arbeidet mye med grafikk. Han er mest kjent for sine litografier, men har i senere tid også fattet interesse for dyptrykk. Gullvåg er i dag en av Norges mest anerkjente malere, og er kjøpt inn av en rekke sentrale institusjoner.

Larvik kunstforening er stolte av å kunne vise denne flotte grafikkutstilling av Gullvåg. Dette er også en salgsutstilling.

LøRDAG 23.0312.00GALLERI BøLGEN

Praktisk informasjon

Varighet: 12 - 16 Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Galleri Bølgen Stå/ Sitte: Arrangør: Larvik Kunstforening

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →