Event_20665

Larvik Jazzklubb: Igor og Marihøne Airlines

Larvik Jazzklubb har årsmøte kl 19:00. Kl. 20.00 åpner vi dørene for alle og da blir det en liten quiz før konsert. Dette er gratis* for klubbens medlemmer. Er du ikke medlem må du kjøpe en billig billett!

Igor Dunderovic og Marihøne Airlines flyr høyt og lander forsiktig, med raske temposkift, og dramatiske overganger. En konsert med Marlines er en cabaret av Teatralsk balkanjazz, skeive rytmer, barnlig glede og høy energi.

Igor Dunderovic er norsk dramatiker, visesanger og improvisatør. Han er kåret blant 100 norske forbilder med minoritetsbakgrunn og har gjestet NRK, TV2, P1, P2, P3, Norske Talenter, God Morgen Norge, God ettermiddag Norge, Eides Språksjov, og diverse konsertscener og stand-up klubber fra Finnmark til Montenegro.

Med seg har han top-musikerne Adthe Marku og Nenad Mihajlovic som har lange Balkanfester på CV-en og takler alle rytmiske og urytmiske utfordringer på strake fingre. Gjør dere klare for teatralsk Balkanjazz, spreke rytmer, improhumor og høy energi!

*Supert hvis du som medlem av Larvik Jazzklubb også skaffer deg billett, trykk på kjøp billett og velg “Medlemspris Larvik Jazzklubb” – den koster null kroner! Da får vi oversikt over hvor mange som kommer og du sikrer deg billett!

Velkommen til Larvik Jazzklubb!

Vårt mål er å presentere jazz og beslektede musikkformer for Larviks befolkning. Vi satser på å arrangere en konsert pr måned, med en bred musikalsk profil av høy kvalitet. Vi tar med oss tradisjonen fra Henning “Jazz” Nilssen og klubben som holdt til på Cafena på 70-tallet, så kom og opplev magien med levende musikk! På Sanden scene, den beste i byen! Kanskje savner du et utekonsept der du hører til og møter folk for felles opplevelser, både musikalsk og sosialt?

Vi håper du har lyst til å bli medlem og bidra til et musikalsk mangfold:
Kontingent er kr 300 pr år.

Vipps 753078
Bankkonto 2510 23 23346

Dette gir rabatterte billetter til alle våre arrangementer.

Følg oss på Facebook her!

Se alle våre arrangement her!

TORSDAG 30.0320.00SANDEN SCENE

PRIS: TIL 150,-

Praktisk informasjon

Varighet: 3t. inkl. pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Sanden Scene Stå/ Sitte: Sitteplasser, unumm. Arrangør: Bølgen Kulturhus & Larvik Jazzklubb

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →