web-KONVOI_1920x1080_BLLTTSLG

KONVOI – med forsnakk & kor før filmen • Bølgen Kino

Velkommen til eksklusiv førpremiere av KONVOI mandag 18.desember kl.18.00 i Storsalen!

Det blir forsnakk før filmstart med Trond Aarstad Jr og Ane Ringheim fra Larvik museum. Før og etter forsnakken skal Mannskoret Svennerskum synge! Vi serverer kaffe og pepperkaker ved inngangen denne kvelden.

Filmen er en av Kinoklubbens utvalgte filmer – se filmen til halv pris! Er du medlem i Kinoklubben? Eller ønsker du å bli medlem?
Sjekk ut mer her: https://www.kinoklubb.no/

Litt om filmen:
«Konvoi» er inspirert av virkelige hendelser og handler om et av de største dramaene som utspant seg på havet under andre verdenskrig.

Sommeren 1941 virket Hitlers krigsmaskin ustoppelig. Etter å ha underlagt seg store deler av Europa, invaderte Tyskland nå Sovjetunionen. De allierte ble tvunget til å hjelpe. Konvoier av lasteskip ble fylt til randen med krigsmateriell og begynte den farefulle ferden fra Island til Murmansk og Arkhangelsk.

I Konvoi følger vi et norsk lasteskip på den dramatiske reisen. Under ferden splittes konvoien og de blir overlatt helt til seg selv. Uten noe form for militær bakgrunn står mannskapet nå ansikt til ansikt mot den tyske krigsmaskinen i det iskalde Nordishavet. Under ustoppelig angrep kjemper det unge mannskapet en kamp med livet som innsats for å få lasten frem, få en slutt på krigen og få komme hjem.

MANDAG 18.1218.00STORSALEN

PRIS: 140,-

Praktisk informasjon

Varighet: ca. 2,15t Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →