Event_30426

Klassiske Bølger: Love Songs • Det Norske Kammerorkester og Kornstad Trio

Hva passer vel bedre til å uttrykke kjærlighet enn musikk. «Love songs» er en reise i kjærlighetssanger fra ulike tidsepoker og kulturer, fra Argentina i sør til Bergen i nord. Fra barokkmusikk til vår egen tids ballader. Med det kjærlighetens mangfoldighet og ulike nyanser byr denne kvelden på både det fyrrige, melankolske, drømmende, innadvendte og lidenskapelige.

Håkon Kornstad er både kveldens sanger og instrumentalist. I denne konserten kombinerer han de to uttrykkene sømløst der han tidvis improviserer sammen med orkesteret og sin egen jazz-trio, for så i neste øyeblikk å være konsertens Italienske smørtenor.  Med seg har han i tillegg til Det Norske Kammerorkester også Frode Haltli på accordeon og Mats Eilertsen på bass.

Programmet byr på et knippe høy-romantikk med italienske sanger, Schuberts inderlighet, og Griegs ømhet. Men også Piazollas rolige tango, og Fritz Kreislers smektende melodiføringer. Og hvem vet, kanskje blir det også noe fra vår egen tid slagere. Uansett – med «Love Songs» lover vi en uforglemmelig musikalsk reise som utforsker kjærlighetens evige mysterium og kraft.

Medvirkende
Det Norske Kammerorkester
Terje Tønnesen, kunstnerisk leder

Håkon Kornstad, tenorsax og sang
Frode Haltli, accordeon
Mats Eilertsen, Bass

Hva er Klassiske Bølger?

Opplev verdenskjente musikkstykker og dans fra landets fremste utøvere hjemme i Larvik!

Det er med stor entusiasme vi presenterer vår serie Klassiske Bølger i samarbeid med tre av de største kulturinstitusjoner innen klassisk musikk, opera og dans i Norge. I denne serien får du opplevelser av ypperste kunstneriske kvalitet fra de fremste utøverne i landet i sin sjanger. 

I konsertene kan du oppleve noen av de største og mest kjente verkene innenfor den klassiske sjangeren, men også nye oppdagelser gjennom mindre kjente verk. I serien presenterer vi opplevelser både for deg som allerede elsker klassisk, og for deg som har lyst til å utforske og utfordre deg selv på noe nytt. 

I vårt fordelsprogram så kan du oppleve å få rabatter, ekslusiv adgang til forsnakker og andre tilbud. Dette binder deg ikke til noe annet enn at du får en epost i ny og ne.
  1. Logg inn eller registrer deg som bruker på Tixly (Bølgens billettsystem). Hvis du har kjøpt billetter av oss før så har du mest sannsynligvis en konto hos oss. Hvis ikke så er det enkelt å registrere seg. Har du glemt passord, klikk på linken “Glemt passord“, enten her eller i Tixly.
  2. Kjøp medlemskap” – medlemskap i klubben er gratis!
  3. Logget inn og medlem? Da kan har du tilgang på framtidige tilbud i billettsystemet vårt. 
  4. Hvis alt dette blir litt komplisert så er det greit! Da kan du besøke oss i skranken i Bølgens åpningstider så skal vi hjelpe deg!
   
LøRDAG 14.0918.00STORSALEN

PRIS: 480,-

Praktisk informasjon

Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus & Det Norske Kammerorkester

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →