web-DNK-TineThingHelseth-Klassiske-bolger

Klassiske Bølger: Høytidstoner med Tine Thing Helseth, Dennis Storhøi og Det norske kammerorkester

Det er duket for behagelig og fredfull julestemning i Storsalen denne torsdagskvelden, kom inn og senk skuldrene sammen med oss.

Til jul presenterer Det Norske Kammerorkester nydelig musikk i en egen julekonsert med Tine Thing Helseth. Under konserten vil du i tillegg til trompetisten, også bli kjent med sangeren Tine som har med seg Dennis Storhøi som medvirker på sang. Kunstnerisk leder er en av Norges fremste fiolinister, Terje Tønnesen.

Tine Thing Helseth er en kunstner som utfordrer den klassiske sjangerens grenser med en intens kreativitet. Tines stadig voksende repertoar spenner fra den klassiske perioden til moderne verk og nye oppdrag. Hun har mottatt en rekke priser for sitt arbeid innen klassisk musikk. I 2007 fikk Tine den sjeldne æren av å være den første klassiske artisten noensinne til å vinne Årets nykommer ved den norske Grammy®-prisen (Spellemannprisen). Siden begynnelsen av karrieren har den norske trompetisten vært forkjempet for trompetrepertoar ut til publikum på alle seks kontinenter, og får kritikerros for hennes tilnærming til å skape musikk.

Tine har spilt med verdenskjente orkestre gjennom sin karriere, men har holdt et nært samarbeid med Det Norske Kammerorkester siden 2006. Nå tar de opp igjen flere av julearrangementene fra innspillingen Mitt hjerte alltid vanker fra 2009, som den gangen solgte til gull etter bare tre uker, og blandet med nytt julerepertoar.

Til konserten kommer også skuespiller Dennis Storhøi som gjest. Han er mest kjent fra ulike tv-serier, spillefilmer og teateroppsetninger, og kanskje spesielt i rollen som Peer i Peer Gynt Stemnet på Gålåvatnet i flere år. Dennis er også en svært habil sanger, og gjester denne julekonserten sammen med Tine Thing Helseth og Det Norske Kammerorkester.

Medvirkende
Terje Tønnesen, kunstnerisk leder
Tine Thing Helseth, trompet
Dennis Storhøi, sang

Hva er Klassiske Bølger?

Opplev verdenskjente musikkstykker fra landets fremste musikere hjemme i Larvik!

Det er med stor entusiasme vi presenterer vår nye serie Klassiske Bølger i samarbeid med tre av de største kulturinstitusjoner innen klassisk musikk, opera og dans i Norge. I denne serien får du opplevelser av ypperste kunstneriske kvalitet fra de fremste utøverne i landet i sin sjanger. 

I konsertene kan du oppleve noen av de største og mest kjente verkene innenfor den klassiske sjangeren, men også nye oppdagelser gjennom mindre kjente verk. I serien presenterer vi opplevelser både for deg som allerede elsker klassisk, og for deg som har lyst til å utforske og utfordre deg selv på noe nytt. 

Besøk landingssidene våre hvor du kan bli medlem og få et strålende introtilbud!

TORSDAG 07.1219.00STORSALEN

PRIS: 595,-

Praktisk informasjon

Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus & Det Norske Kammerorkester

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →