Event_13912-3

Kimen: Tom Waits med Larvik Storband

Skuespiller og artist Sven Henriksen er den eneste artisten som har fått lov til å oversette Tom Waits tekster til norsk. Hvordan har han gått fram, og hvorfor har disse tekstene så stor tiltrekningskraft på oss? Da Henriksen ga ut plata Rød pust vakte det både begeistring og harme fra puristene. I første del forteller Henriksen om denne prosessen.

Andre del starter kl. 20.00. Larvik Storband har i mange år hatt et sterkt forhold til Tom Waits. De vakre melodiene og sterke tekstene gjør rennesteinspoesien, jazzen, bluesen og rocken fra Waits til et mørkt og sterkt, men vakkert univers.

Bandet har valgt låter fra hele Waits’ karriere, og satt dette sammen til en konsert der man får dypdykk ned i Tom Waits’ røykfylte verden av whisky, kvinner, religion, liv og død, lengsel og livsglede.
Guro von Germeten, “hun med det lille røde trekkspillet” er et fyrrig låtunivers med stor sans og respekt for Tom Waits.

Guro von Germeten og Trond Ytterbø skal være vokalister. Trond Ytterbø, frontmann i Notodden Bluesband har et slags “bluesy”brorskap til om Waits. Musikalsk leder er André Kassen. Sven Henriksen er gjestevokalist på Her i gata vår (In the neighborhood).

LøRDAG 13.1120.00STORSALEN

Praktisk informasjon


Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →