Event_24417

Kimen: Harald Sverdrup 100 år!

I år er det 100 år siden Harald Sverdrup ble født, han som skulle bli en av de fremste modernistiske lyrikere i sin generasjon.

Som forfatter arbeidet han hardt for å tilegne seg dikthåndverket, men lekte og eksperimenterte også mye. Sverdrup var framsynt, og mange av diktene er minst like aktuelle i dag som den gang de ble skrevet.

I denne forestillingen tar skuespiller Torstein Andersen og Harald Sverdrups datter, Elfi Sverdrup, deg med inn i et mangefasettert dikterliv.

Elfi Sverdrup forteller fra sin nye bok Tordenhimmel og flammetrær, en samling familiehistorier og opplevelser ved å ha den folkekjære forfatteren som far. Torstein Andersen er frilans skuespiller og har spilt i utallige stykker siden 1976. De senere årene har han laget mange soloforestillinger med forfattere som tema. Elfi Sverdrup er sanger, smykke- og billedkunstner og har hatt forestillinger og konserter i mer enn 20 land.

ONSDAG 08.1112.00BLåBOKSEN

Praktisk informasjon

Varighet: 60 min uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Blåboksen Stå/ Sitte: Sitteplasser, unumm. Arrangør: Bølgen & Kimen Litteraturfestival

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →