Event_19795

Kaja Nordengen – Hjernen er stjernen

Foredragsholder Kaja Nordengen er hjerneforsker (postdoc) og lege i spesialisering i nevrologi ved Akershus universitetssykehus. Hun er også førstelektor ved Universitetet i Oslo, der hun har undervist siden 2008. Kaja fullførte en doktorgrad om hjernen i 2014, og ble med det en av de yngste legene med doktorgrad i Norge. Kaja Nordengen er også TEDx-speaker og har forøvrig hatt en rekke opptredener på TV, radio og aviser der hun har snakket om hjernen til folk flest.

Kaja Nordengen har vært opptatt av å formidle forskning på en lett, ledig og underholdende måte helt siden hun startet på doktorgradsarbeidet som 19-åring. I regi av Universitetet i Oslo har hun holdt foredrag og kurs for leger i spesialisering, forelesninger for psykologistudenter og seminarer for legestudenter, sykepleiere og andre eksterne grupper.

Kaja Nordengens foredrag har de siste årene vært en stor suksess. Foredragene er underholdende og handler om ulike aspekter ved den fantastiske hjernen vår, også for grupper helt uten faglig bakgrunn. Hun bruker eksempler alle kan relatere seg til, og aha-opplevelsene står i kø. Hun bruker også gjerne korte videosnutter og lydfiler for å understreke poeng og eksempler.

På slutten av hvert foredrag med Kaja Nordengen åpnes det stort sett for spørsmål fra salen. Spørsmålene behøver ikke å være begrenset til foredragstemaet, men kan være om hva som helst som har med hjernen å gjøre.

SøNDAG 29.1019.00STORSALEN

PRIS: 360,- TIL 415,-

Praktisk informasjon

Varighet: 60 min uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →