Event_30564

Iver Kleive og Knut Reiersrud

Sommerkonsertene i Larvik kirke åpner med en konsertopplevelse av det sjeldne slaget.

Den legendariske duoen Iver Kleive og Knut Reiersrud trenger knapt noen nærmere presentasjon. I snart 30 år har de jevnlig opptrådd for fullsatte kirker og konsertlokaler Norge rundt. Med utgangspunkt i norske folketoner, salmer og egne komposisjoner har Iver og Knut lagt en ny dimensjon til tradisjonell kirkemusikk. Mange husker deres utgivelser «Blå Koral» (1991), «Himmelskip» (1996) og «Nåde over Nåde» (2006) som vakre bautaer over den langvarige sivilisasjonskollisjonen mellom europeisk kirkemusikk og afroamerikansk rytmikk og tonefølelse. De tre platene ble innspilt i Odense Domkirke på Fyn.

La deg begeistre av mangfoldet og særpreget i disse vakre melodiene framført i spennende samspill mellom to av Norges fremste musikere.

Larvik kirke har et fremragende orgel og når Sandefjord Kultursupport kjører lyd, så ligger alt til rette for en strålende konsert. Ta med venner og familie!

Dørene åpner kl.19.30. Velkommen!

TORSDAG 20.0620.00LARVIK KIRKE

PRIS: 275,- TIL 375,-

Praktisk informasjon

Varighet: 80min. uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Larvik Kirke Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Larvik menighetsråd

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →