Event_16959

Ingebjørg Bratland – Ei ganske sann historie

Ingebjørg syng ut – ei konsertførestilling

Høsten 2022 tar Ingebjørg Bratland med seg sin første og svært suksessfulle konsertforestilling på turné!

«Et utsøkt musikals nivå» – Dagsavisen (terningkast 5)

«En opplevelse av de sjeldne» – TA (terningskast 5)

Ei ganske sann historie er en konsertforestilling som tar for seg Ingebjørg Bratland sin reise fra da til nå. Hun tar et oppgjør med imaget sitt og oppfatninger fra folk og fe i en musikalsk og underholdende innpakning.

«Førestillingen skildrar tankar og erfaringar eg har hatt så langt i karrieren og livet mitt. Om konge og fedreland, kappleik og naboland. Alle desse ganske sanne historiene bind eg saman med songar eg har hatt med meg til no. Både eigne og andre sine låter.» – IB

Ingebjørg Bratland er kjent i både nord og sør i vårt langstrakte land for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne. Hennes karriere begynte i ung alder i folkemusikkmiljøet, men med tiden har hun beveget seg ut av dette og mot popverdenen – selv om låtene har et umiskjennelig Bratlandsk særpreg. Med et stort antall låter som «Jul i Svingen», «Fordi eg elskar deg» og «Di Ingebjørg», og en solid bukett duett-partnere som Espen Lind, Odd Nordstoga og nylig OnklP har hun nærmere 100 millioner strømminger på digitale plattformer. I tillegg har hun solgt til gull- og platinatroféer for de fysiske utgivelsene sine, og har med dette virkelig boret seg inn i den norske folkesjelen.

Nå gleder hun seg til å ta med Chat Noir – suksessen ut på veien:

«Noko av det artigaste eg har gjort var å spele «Ei ganske sann historie» på Chat Noir. Synge dei songane eg har syngi så mange gonger før, men i ein ny kontekst. Ispedd ganske sanne historiar og med eit heilt fantastisk band! Me hadde det altså SÅ moro på scenen. Derfor er det med sommarfuglar i magen og eit hoppande hjarta at eg kan annonsere at me skal ta med forestillinga og reise på TURNÈ! Eg håpar du vil koma og sjå oss :)»

Velkommen til en konsertforestilling med en intens blanding av musikk, (ganske) personlige og (ganske) humoristiske fortellinger!

Tapasbuffet inkl. aperitiff

Vi har nå gleden av å tilby tapasbuffet før forestillingen til alle våre billettkjøpere! Buffeten inneholder et rikt utvalg smakfulle tapasretter, inkl. aperitiff. Måltidet serveres på mesanin 90 minutter før forestilling. En fin anledning til å nyte god mat i godt selskap! Salget av tapas stenger 48 timer før forestillingen.

Tapasbuffet bestilles sammen med din billett. Har du allerede kjøpt billett til denne forestillingen kan du benytte linken under.

NB! Kun forhåndssalg, det vil ikke være anledning til å bestille på forestillingsdag.

Link til Tapasbuffet

TORSDAG 29.0919.00STORSALEN

PRIS: 460,- TIL 525,-

Praktisk informasjon

Varighet: 75 min uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Hvis du allerede har kjøpt billett til kun forestilling, men ønsker å kjøpe mat nå så kan du det ved å trykke på knappen under!

Mat & drikke til denne forestillingen:

Kjøp tapasbuffet!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →