Event_21846

Ida Stein

Ida Stein har lenge vært i den kollektive bevisstheten til musikk-Norge. Sandefjordsartisten har skrevet siden barndommen og gav ut sin første singel i 2013.

Ti år senere slipper hun debutalbumet med låter hun har jobbet med over flere år.

Hun har spilt på klubb- og festivalscener i Norge og Tyskland og gitt ut en rekke radiolistede låter i inn- og utland. Hun gleder seg til å vise frem debutalbumet på flere scener på hjemmebane høsten 2023.

Musikken drar deg raskt inn i hennes følelsesladde univers. Flere av de nye låtene oppleves eksperimentelle og utforskende, samtidig som hun serverer helstøpte, synthdrevne elektropop-låter. Idas synther går fra å svømme i klang og det sfæriske lydbilde til det mer basstunge og suggererende. Det strekker seg fra nært og drømmende til dansbart og rytmebasert. Trommemaskiner løftes høyt med trommesett og perkusjon i bandet. Med seg har hun også en gjesteartist, saksofonist og bassist. Med sin improvisatoriske og unike vokal har hun blitt sammenlignet med artister som Kate Bush og Björk. “Vocally as stunning as the legendary Björk” skriver det amerikanske musikkmagasinet Grungecake.

Lørdag 7. oktober har hun med en rekke musikere som skal være med å forme kvelden på Bølgen Kulturhus.


SUPPORT:

Olivia

Olivia er en selvlært singer/songwriter som uttrykker sårbarhet gjennom musikk og skaper intim stemning der alle følelser er velkomne. Hun inspireres mye av det mørke og vonde, temaene mange syntes det er vanskelig å snakke om. Hun har opptrådt på Hagefestivalen, Miss Norway og Pride i hjembyen Larvik. Og jobber nå med sin debut.

LøRDAG 07.1020.00SANDEN SCENE

PRIS: 180,- TIL 275,-

Praktisk informasjon

Varighet: 3t. inkl. pause/support Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Sanden Scene Stå/ Sitte: Sitteplasser, unumm. Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →