Event_25486

Hjerteslag

Helt siden oppstarten i Bergens undergrunnsmiljø, har Hjerteslag vært et av landets aller beste og mest populære rockeband. 

Med vokalist Robert Eideviks umiskjennelige og unike låtskriver- og tekstsignatur i bunn, har bandet vært premissleverandører for melodisk, støyende, og gatepoetisk musikk på norsk. Vinteren 2024 slipper bandet sitt femte studioalbum «Betonglandskap».

Da debut-singlene «Lasaronens Vår» og «Ikkje Tenk På Det» ble utgitt i 2014, ble Hjertelag umiddelbart posisjonert som et av de mest spennende bandene i Norge. Og samme år var det knapt noe annet band som genererte mer hype for sine konserter.

Hjerteslags første album «Møhlenpris Motell» var en udelt kritikersuksess, og med oppfølgeren «Vannmann86» nøt bandet også kommersiell oppmerksomhet – og da spesielt med radiohiten «Sang Til Sonja» som var nest mest spilte låt på NRK P3 i 2016 – og som samme år ble kåret til årets beste låt i verden (!) av Dagbladet.

For tredjeplata «Nattseileren» fra 2018 vant vokalist Robert Eidevik også den prestisjetunge Edvard-prisen for sine tekster.

Med «Tyvens Dagbok» (bandets fjerde album) og den påfølgende turnéen høsten 2022, gjenerobret Hjerteslag sin posisjon som et av landets ledende rockeband. Robert Eidevik sto fortsatt i front, med en sulten, ny besetning bak seg. Arve Isdal, Yngve Andersen, Ivar Thormodsæter og Herbrand Larsen er velkjente navn og ansikter fra en rekke band og musikalske prosjekter det siste tiåret. Kvintetten høstet svært gode anmeldelser for både platen og konsertene, og det er et spillesultent og selvsikkert band som legger ut på veien i sommer.

Hjerteslag har heller ikke ligget på latsiden i 2023, og mellom slagene gjennom årets festivalsommer, har de skrevet og spilt inn sitt kommende album «Betonglandskap». Som første smakebit serverer bergensbandet den majestetiske og såre «Bomerang» – en sang om å vokse opp mellom høyblokkene i drabantbyen. Singelen ble sluppet 27. oktober 2023 via Fysisk Format.

TORSDAG 29.0220.00SANDEN SCENE

PRIS: 375,- TIL 375,-

Praktisk informasjon

Varighet: 70 min. uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Sanden Scene Stå/ Sitte: Ståplasser Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →