Event_17623

Halsen Ungdomskorps – Seven Days of Christmas!

Julekonserter er for mange forbundet med artister som besøker konsertsteder over det ganske land med det samme konsert konsept. Denne gangen får du en helt unik konsert som bare fremføres i Bølgens Storsal. Halsen Ungdomskorps sammen med Ole Børud og Maria Merethe Trøen vil gi deg en julekonsert slik du vil at den skal være. Her fa°r du underholdning av beste merke med juletoner med et vidt spenn. Fra swinging christmas til kjære norske juletoner som vi alle forbinder med en moderne norsk jul. Med oss på denne reisen har vi det beste av det Larvik kan by på.

Ole Børud kjent for folk flest gjennom fantastiske tolkninger i NRK’s Stjernekamp, men ogsa° gjennom sin egen merkevare og musikkstil. Ole har gjennom målrettet arbeid, blitt et betydelig navn ba°de nasjonalt og internasjonal med egen produsert materiale innenfor den funky siden av westcoastpop. Na° gjør Ole comeback i vårt underholdningskonsept, sist gang var det med «All That Music» i 2009.

Maria Merethe Trøen, vår dyktige samarbeidspartner på en rekke av HUK’s konserter og i Larviks Kulturliv forøvrig. Maria er også godt kjent på nasjonalt nivå med deltagelse i Beat For Beat på NRK, men også gjennom flotte tolkninger av ulike sjangre spesielt på «Det Gule» i Stavern. Under vår hyllest til Bølgens 10 års jubileum i «A Tribute To Bølgen» ga hun til beste en rekke fantastiske bidrag til en fullsatt Bølgen.

Denne gang ønsker vi nok en gang a° fylle Bølgen til siste plass – dette ensemblet gleder seg til a° gi deg denne konserten na°r det bare er 7 dager igjen til jul.
Dirigent og musikalsk leder er Thor Petter Thomsen.
Konserten er produsert av Halsen Ungdomskorps.

LøRDAG 17.1218.00STORSALEN

PRIS: 400,-

Praktisk informasjon

Varighet: Ca 80 min uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Halsen Ungdomskorps

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →