Event_18542

Greg Niemczuk: Romantikkens høydepunkter

Greg Niemczuk trenger vel knapt noen nærmere presentasjon for konsertpublikummet i Bølgen! Den polske mesterpianisten har gjestet Larvik både i 2018, 2019 og 2022 og er blitt så populær at konsertpublikummet vårt nærmest har krevd å få ham tilbake. Og nå er han her igjen!

Denne gangen er det de store romantiske komponistene fra 1800-tallet Greg skal tolke for oss. Vi får høre de vakreste og mest kjente klaververkene av Schubert, Schumann, Verdi, Tsjaikovskij, Liszt, Chopin, Brahms og Edvard Grieg. Gregs spesialitet er nettopp verker fra det romantiske repertoaret – så vi har garantert noe stort i vente! Vi kan bare starte å glede oss!

Greg Niemczuk har de siste 14 årene spilt over 400 konserter i 31 ulike land. Selv om Greg turnérer hele verden rundt – spesielt i Kina, Japan og Sør-Amerika – har han fått en helt spesiell tilknytning og kjærlighet til Norge. Han får stadig større fotfeste her i landet. Hvert år gjennomfører han to større turnéer her i Norge og spiller over hele landet. Uoffisielt er han den mest turnerende pianisten her i landet og han kaller Norge for sitt andre fedreland!

Overalt hvor Greg spiller blir han invitert tilbake. Hovedgrunnen er naturligvis at han er en så enestående begavet og dyktig pianist, men også fordi han er en så hyggelig gutt: vennlig, åpen, utadvendt, alltid smilende, begeistret, glad i mennesker, beskjeden og takknemlig for alt – elsket og høyt respektert hvor enn han kommer. En stor personlighet og en glad gutt med et vinnende vesen!

TORSDAG 27.0419.00STORSALEN

PRIS: 220,- TIL 250,-

Praktisk informasjon

Varighet: 2t inkl pause 15min Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →